Arkadaşlar bende bunu almak istiyorum. Şu an İncehesap'ta güzel bir indirim var. PUBG PUBG Mobile için almayı düşünüyorum.
Bu marka mouse yüzünden artık Rust oynayamıyorum çünkü yasakladılar bu markayıama yine de Bloody devam
![]()
Bloody W60 Max S.Black 10K Cpi Optik, RGB, Ultra Core 3&4 Aktif Kırmızı Gaming (Oyuncu) Mouse : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam aynı faremi hocam bu ona göre alacağım.
Hocam adamlar komple Bloody markasını yasakladılarfarenin markası Bloody ise oynayamıyorsun model fark etmiyor
![]()
RustHadi ya. Hangi oyunda yasakladılar?
Biliyorum hocam ben konuya ek olarak söyledim kendim yaşadım belki ileride oynamak istersin aklında bulunsun.Ben Rust için almayacağım hocam. PUBG ve PUBG Mobile için.
Biliyorum hocam ben konuya ek olarak söyledim kendim yaşadım belki ileride oynamak istersin aklında bulunsun.
Bendeki V8M, ağır ve çok iyi kayıyor. Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısı yok. Yalnız ıslak mendil ile silme mouse farklı bir şekle dönüyorMouse nasıl hocam. Kalitesi tutuşu makrosu falan bilgi verirsen sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.