Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 23 Aralık 2021 #21 Arkadaşlar bende bunu almak istiyorum. Şu an İncehesap'ta güzel bir indirim var. PUBG PUBG Mobile için almayı düşünüyorum.
Arkadaşlar bende bunu almak istiyorum. Şu an İncehesap'ta güzel bir indirim var. PUBG PUBG Mobile için almayı düşünüyorum.
ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 23 Aralık 2021 #22 Bu marka mouse yüzünden artık rust oynayamıyorum çünkü yasakladılar bu markayı ama yine de bloody devam
Bu marka mouse yüzünden artık rust oynayamıyorum çünkü yasakladılar bu markayı ama yine de bloody devam
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 23 Aralık 2021 #23 ytwitchan dedi: Bu marka mouse yüzünden artık Rust oynayamıyorum çünkü yasakladılar bu markayı ama yine de Bloody devam Genişletmek için tıkla... Bloody W60 Max S.Black 10K Cpi Optik, RGB, Ultra Core 3&4 Aktif Kırmızı Gaming (Oyuncu) Mouse : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam aynı faremi hocam bu ona göre alacağım.
ytwitchan dedi: Bu marka mouse yüzünden artık Rust oynayamıyorum çünkü yasakladılar bu markayı ama yine de Bloody devam Genişletmek için tıkla... Bloody W60 Max S.Black 10K Cpi Optik, RGB, Ultra Core 3&4 Aktif Kırmızı Gaming (Oyuncu) Mouse : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam aynı faremi hocam bu ona göre alacağım.
ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 23 Aralık 2021 #24 Özgür Adam dedi: Bloody W60 Max S.Black 10K Cpi Optik, RGB, Ultra Core 3&4 Aktif Kırmızı Gaming (Oyuncu) Mouse : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam aynı faremi hocam bu ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam adamlar komple Bloody markasını yasakladılar Farenin markası Bloody ise oynayamıyorsun model fark etmiyor Bendeki Bloody V8M
Özgür Adam dedi: Bloody W60 Max S.Black 10K Cpi Optik, RGB, Ultra Core 3&4 Aktif Kırmızı Gaming (Oyuncu) Mouse : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam aynı faremi hocam bu ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam adamlar komple Bloody markasını yasakladılar Farenin markası Bloody ise oynayamıyorsun model fark etmiyor Bendeki Bloody V8M
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 23 Aralık 2021 #25 ytwitchan dedi: Hocam adamlar komple Bloody markasını yasakladılar farenin markası Bloody ise oynayamıyorsun model fark etmiyor Genişletmek için tıkla... Hadi ya. Hangi oyunda yasakladılar?
ytwitchan dedi: Hocam adamlar komple Bloody markasını yasakladılar farenin markası Bloody ise oynayamıyorsun model fark etmiyor Genişletmek için tıkla... Hadi ya. Hangi oyunda yasakladılar?
ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 23 Aralık 2021 #26 Özgür Adam dedi: Hadi ya. Hangi oyunda yasakladılar? Genişletmek için tıkla... Rust
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 23 Aralık 2021 #27 ytwitchan dedi: Rust. Genişletmek için tıkla... Ben Rust için almayacağım hocam. PUBG ve PUBG Mobile için.
ytwitchan dedi: Rust. Genişletmek için tıkla... Ben Rust için almayacağım hocam. PUBG ve PUBG Mobile için.
ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 23 Aralık 2021 #28 Özgür Adam dedi: Ben Rust için almayacağım hocam. PUBG ve PUBG Mobile için. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam ben konuya ek olarak söyledim kendim yaşadım belki ileride oynamak istersin aklında bulunsun.
Özgür Adam dedi: Ben Rust için almayacağım hocam. PUBG ve PUBG Mobile için. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam ben konuya ek olarak söyledim kendim yaşadım belki ileride oynamak istersin aklında bulunsun.
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 23 Aralık 2021 #29 ytwitchan dedi: Biliyorum hocam ben konuya ek olarak söyledim kendim yaşadım belki ileride oynamak istersin aklında bulunsun. Genişletmek için tıkla... Mouse nasıl hocam. Kalitesi tutuşu makrosu falan bilgi verirsen sevinirim.
ytwitchan dedi: Biliyorum hocam ben konuya ek olarak söyledim kendim yaşadım belki ileride oynamak istersin aklında bulunsun. Genişletmek için tıkla... Mouse nasıl hocam. Kalitesi tutuşu makrosu falan bilgi verirsen sevinirim.
ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 23 Aralık 2021 #30 Özgür Adam dedi: Mouse nasıl hocam. Kalitesi tutuşu makrosu falan bilgi verirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bendeki V8M, ağır ve çok iyi kayıyor. Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısı yok. Yalnız ıslak mendil ile silme mouse farklı bir şekle dönüyor
Özgür Adam dedi: Mouse nasıl hocam. Kalitesi tutuşu makrosu falan bilgi verirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bendeki V8M, ağır ve çok iyi kayıyor. Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısı yok. Yalnız ıslak mendil ile silme mouse farklı bir şekle dönüyor