İnceleme Bloody W60 Max

W60 Pro modelini aldım. Max versiyonu piyasada çok fakat Pro'yu zar zor bulabildim. Farkı ne bilgim de yok. Gelince bakacağım artık. Daha önce v9ma kullanıyordum.

W60 Pro modelini aldım. Max versiyonu piyasada çok fakat Pro'yu zar zor bulabildim. Farkı ne bilgim de yok. Gelince bakacağım artık. Daha önce v9ma kullanıyordum.
Aralarında galiba DPI farkı, hızlanma farkı ve tarama farkı var. Tasarımda galiba bir değişiklik yoktur.

Sol elle tuttuğunuzda rahatsızlık verecek bir durum oluyor mu? Eğer fotoğrafta atabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.
Hocam sol elle denemedim ben. W60 Max var bende. W60 size uyarsa özellik konusundan sorun yaşamazsınız, onu demek istemiştim.

Ama Max'i sol el ile tutunca bir tek sağdaki (sol demek istedim yanlış oldu) şu ileri geri düğmeleri elime takılıyor.

Hocam sol elle denemedim ben. W60 Max var bende. W60 size uyarsa özellik konusundan sorun yaşamazsınız, onu demek istemiştim.

İşte deneyip yorum yapabilir misiniz dedim aynı kasa zaten.

Çok engel yaratıyor mu?

Fake Max versiyonlarında 2k hz raporu. Ruslar test ediyor Bloody mouseleri girip test sonuçlarına bakabilirsin. W90 Pro aldım o yüzden 1600 tl’ye fiyatına değer mi? Kesinlikle hayır. İşte sırf yazılımı çok stabil ve hiçbir rakibi olmadığı için Razer Corsair Asus ROG falan mecburen macro için Bloody satın aldım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…