A4Tech Bloody 120 İncelemesi

Bu gün Vatan bilgisayardan 71 Türk lirasına almış bulunmaktayım.

Tuşlar üzerinde ışıklandırma mevcut. (5 kademe)
W A S D tuşları slikonsu bir madde ile kaplanarak diğer tuşlardan farklı bir hissiyat yaratmakta. (Değiştirilebilir)
Ayrıca multimedya tuşları bulunmamaktadır Lakin Fn + F1-F2-F3-F4-F5-F6-F6-F11-F12 gibi tuş kombinasyonları ile multimedya özelliği sağlanmaktadır.
Klavye üzerindeki tuşlar çıkarılabilmektedir.
1,8 metrelik bir USB çıkışlı kablosu vardır.
Windows tuşunu bloke eden bir kilit sistemi kullanılmıştır. İstediğimiz zaman açar ve kapatabiliriz.

Kendi yorumuma bakarsanız aldığı parayı hak ettiğini düşünüyorum. Tuşlara basarken çıkan ses oldukça az ve elinizin klavyeye, parmaklarınızın tuşlara oturması çok iyi. Klavyeyi bu gün almama rağmen bakmadan yazabiliyorum. Herkese tavsiye ederim.

AZLaBQ.jpg

M907N6.jpg

pv01yN.jpg

gjqaNL.jpg

Jda15B.jpg

Klavye bende de var. 2 aydır kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Klavyenin iyi yönlerini çoğu arkadaş saymış zaten. Ben de çok memnunum.
Karşılaştığım tek bir sorunu belirtmek istedim.
Bilgisayarı açarken DELETE tuşuna basarak bios girme olayını bu klavyede gerçekleştiremedim.
Belki benim aldığım üründe bir sorun vardır veya anakart eski diye uyumsuzluk yaşamıştır. Onu tam olarak çözemedim. Bios a girerken başka bir klavyeyle giriyorum. Hoş bir durum değil ama bios da ayak yolu değil sonuçta, ayda yılda bir giriliyor :).
Bu klavyenin sahibi arkadaşlar deneyip bana yanıt verebilirler mi?
İşine yarayabilir :) ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende bir problem yok giriyorum bu klavye ile BİOS' a.
Anladım. Muhtemelen anakartımın azizliği bu olay. Jaklarda kaçak güç var hoparlörden ses geliyor. Arka USB portların gücü biosdan dahil hiçbir şekilde kapanmıyor. Benim anakartın helvasını yeme zamanı gelmiş geçiyor :).

İşine yarayabilir :) ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel bir yöntemmiş. Beğendim sağolun. :like:

Bu arada sorunu klavyenin yazılımını indirerek hallettim. Yazılım sadece sıkıntıyı gidermem için değil bayağı güzel iş görür bir yazılım olmuş. İndirmek isteyenler 血手幽灵 中国官方网站 indirebilir (En üstte ki).

Aynen bende anlamadım o tuşların ne işe yaradığını. Kitapçıktan baktım oradan da bir şey anlayamadım.

Yazılım kısmı derken. Kutunun içerisinden herhangi bir driver CD' si çıkmadı.

Aynen bende anlamadım o tuşların ne işe yaradığını. Kitapçıktan baktım oradan da bir şey anlayamadım.

Yazılım kısmı derken. Kutunun içerisinden herhangi bir driver CD' si çıkmadı.
O tuşlardan birisini kullaninca sıradaki tuşa 4 kere basma diğeri ilede surekli basma sağlanıyor

B2100 mu bu mu bende bu klavyeden almayı planlıyorum mouse ve kulaklık degisecem ne yazık kı acil ihtiyaçtan everest sgm x9 aldım ve memnun değilim. Kulaklığım snopynin bir kulaklığı yakında steelseries rival 100 g105 ve g430 alabilirim. Yada G230 alırım

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı