Bloody W70 Max alınır mı?

Fare çok hoşuma gitti ki 2000Hz yenileme performansıve lod teknolojisi ile bence alınabilir. Optik olarak bilmiyorum optiği ama 2000Hz sağlıyorsa iyi bir şey olduğu kesin. Hz değerlerini değiştirebiliyormuşsunuz o özellik güzel kullananına (gerçi ben 2K ya sabitleyip bırakacağım :D zararlımı bilmiyorum tabii ama) kısacası bu fiyata alınır mı?

Bloody farelerde yazılıma ayrı ücret ödemek gerekir. Farenin özelliklerini kullandırtmıyor.

20210422_010349.jpg

Mod 1 - 2 ücretsiz 3-4 için 1000 tıklama hakkı veriyor diye hatırlıyorum. 1000 tıklamadan sonra satın almanızı istiyor

Son düzenleme:
Bloody farelerde yazılıma ayrı ücret ödemek gerekir. Farenin özelliklerini kullandırtmıyor.

Eki Görüntüle 986357

Mod 1 - 2 ücretsiz 3-4 için 1000 tıklama hakkı veriyor diye hatırlıyorum. 1000 tıklamadan sonra satın almanızı istiyor
Crakleriz :D
Yeni duyuyorum bu fareyi bu nedenle pek bir yorum yapamayacağım ama özellikleri gayet güzel.

@TÇB

Özellikleri ve görünüşü gayet iyi, fiyatı da aman aman değil sonuçta Bloody marka kalitesiz de değil. Alınabilir bana kalırsa.

Peki 1 ay daha bekleyip şunu almak nasıl olur?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı