Bloody W90 Max Nasıldır?

Bütçe
300TL
Merhaba.

Bloody W90 Max 10.000 CPI 10 Tuş Optik RGB Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com

Nasıldır? 300TL için güzel gibi. 35G Hızlanma, 250IPS, 10.000DPI ve 2.000Hz ve 10 tane tuşu var. Rusça incelemelerde kablosu ve skatezleri de gayet güzel gözüküyor.

Düşünceleriniz nedir?
Daha iyi tercihler mevcut.
O fare çok eski onun yerine bu fareyi alabilirdin Hepsiburada'da mobil uygulama üzerinden yeni üyelikle ilk alışverişe 50 TL indirim yapıyor.

Merhaba.

Bloody W90 Max 10.000 CPI 10 Tuş Optik RGB Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com

Nasıldır? 300TL için güzel gibi. 35G Hızlanma, 250IPS, 10.000DPI ve 2.000Hz ve 10 tane tuşu var. Rusça incelemelerde kablosu ve skatezleri de gayet güzel gözüküyor.

Düşünceleriniz nedir?
PTFE skatezler PMW 3389 içinden yedek skatez çıkıyor ve kablosu paracord bunu öneririm. Sharkoon Light2-200 Kablolu RGB Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri

Daha iyi tercihler mevcut.

PTFE skatezler PMW 3389 içinden yedek skatez çıkıyor ve kablosu paracord bunu öneririm. Sharkoon Light2-200 Kablolu RGB Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri

Hocalarım ben öneri istemedim ki, düşüncelerinizi sordum.

Light2-200 ne kadar önerseniz de gerçekten hiç hoşuma gitmiyor. Bu fiyatlandırması çok saçma, illa ki bir eksiği olacaktır. Bir Model O vakasını daha kaldıramam.

Hocalarım ben öneri istemedim ki, düşüncelerinizi sordum.

Light2-200 ne kadar önerseniz de gerçekten hiç hoşuma gitmiyor. Bu fiyatlandırması çok saçma, illa ki bir eksiği olacaktır. Bir Model O vakasını daha kaldıramam.
Önyargı ile karara varman çok saçma illa bir farede sorun yaşadın diye diğerlerindede yaşıyacağın anlamına gelmez.

Garip, bu fiyata 3389 gibi bir sensör mucize iken adam almamayı tercih ediyor, hem Glorious Model O kronik sorunlu bir model değil. Sharkoon Light2-200'de neredeyse kusursuz bir F/P faredir.
Ayrıca öneri istemişsin ama bu fare fiyatını haketmediğinden öneri yapılıyor, biz bu fareye kötü dersek sen başka bir fareye bakıcaksın, onu da sorgulayacaksın.

Garip, bu fiyata 3389 gibi bir sensör mucize iken adam almamayı tercih ediyor, hem Glorious Model O kronik sorunlu bir model değil. Sharkoon Light2-200'de neredeyse kusursuz bir F/P faredir.
Ayrıca öneri istemişsin ama bu fare fiyatını haketmediğinden öneri yapılıyor, biz bu fareye kötü dersek sen başka bir fareye bakıcaksın, onu da sorgulayacaksın.

Zaten Basilisk V2 var. Öneri istemedim. Elime para geçerse Light2-200'e de bakacağım. Büyük ihtimalle aynı gıcırtı sorunlarını yapacak ama denemekten zarar gelmez, Haziran ayının bursuyla direk alacağım neymiş bakalım bu mouse bu kadar öneriliyor. Yine de teşekkürler hocam 😊 Bu kadar agresif olmanıza hiç gerek yoktu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı