Ferhat Geyik
Yoctopat
Daha fazla
Merhabalar Teknocuk Bey, Mege bilgisayar sistemleri yetkilisi ferhat ben iyi günler dileriz,Güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Google'da aratınca herhangi bir mağaza çıkmıyor ve siteleri de yok. Bu kadar fazla üst düzey laptop satan bir dükkan hem Google'a dükkanını da koyardı, hem site de açardı.
Mağazamıza ait google hesabı olmadığı için google üzerinden yapılan aramalarda herhangi adres bilgisine ulaşamamış olabilirsiniz fakat yandex hesabımız ve sahibinden üzerinden mağaza bilgilerimiz mevcuttur. Ayrıca sahibinden üzerinden kurumsal mağaza üyeliğimiz var , Kişisel bilgilerimiz dahil tüm vergi kayıt bilgilerimiz sahibinden üzerinden aylık olarak kontrol edilmektedir.
Sizin gibi değerli müşterilerimizin daha rahat alışveriş yapabilmesi için google hesabı açılımı ile ilgili çalışmalarımız devam etmekdir.
Geri dönüşleriniz için teşekkür ederiz..
Merhabalar 822437 , Her firmanın kendine göre iyi veya eksik kaldığı noktalar olabilir.Bence değil. Gamestore ile kötü mesajlar var aynı yerde kurulmuş
Farklı bir firma üzerinden Mege Bilgisayar Sistemleri firmamızı bu şekilde yorumlamanızı açıkcası çok doğru bulmadık.
Görüşlerinize saygı duyarız. Sizdeki bu düşünceyi değiştirmek ve memnuniyetinizi sağlamak için herhangi bir ürün alışverişi yapmasanız dahi tanışmaya bir çayımızı içmeye mutlaka bekleriz
Teşekkür ederiz.
O nası bi saçmalık ua
İlan fıyatını ödüyorsunuz dedi ama bilmiyorum
Merhabalar BoraksBoraks bey,KDV dahil değilmiş.
Sahibinden satış platformu ağırlıklı olarak ikinci el ürün satış sitesi olduğu için yazan ilan fiyatlarının bu tüm firmalar için hemen hemen geçerlidir kdv dahil değildir.
Kdv dahil olan ürünler diğer firmalardada olduğu gibi extra olarak ilan açıklamalarında belirtilmektedir.
Garanti konusunda fatura veya herhangi evrakla artık günümüzde zaten işlem yapılmamaktadır.
Ürünlerimizin garantileri değişkenlikler göstermekte ve bunu ilan açıklamalarında özenle belirtmeye dikkat ediyoruz.
Faturayı gider olarak göstermek adına talep etmeniz durumunda +KDV olarak ödeme yapmanız gerekiyor. Bunun dışında sizlere firmamızdan yapılan satışa dair evrak keserek yardımcı oluyoruz
Teşekkür ederiz
Merhabalar emirxbestt bey, Ürünlerimizin fiyatları cihaz marka ve modellere göre değişkenlikler göstermektedir. Mağaza bilgilerimizin tamamı ilan detaylarında ve telefon numaramız üzerinden mağaza bilgi ve konumlarınada ayrıca ulaşabilirsiniz.Ürünler normal fiyatlarına göre çok ucuz. Şüpheli.
Yandex hesabı üzerindende mağaza adresimize ulaşabileceğinizi bildirmek isterim. Sizleride mağazamızda bir gün misafir etmek isteriz fiyatlar ve ürünlerle ilgili aklınıza takılan sorularınızı bizimle iletişime geçerek görüş bildirmeniz konusundada ricalarımı iletmek isterim.
Teşekkürler
Merhabalar Duman0912 , Satın almak istediğimiz ürünlerde ilan fiyatının dışında farklı extra bir talebiniz yoksa eğer ilan fiyatı üzerinden ücretlendirme sağlanmaktadır.O nası bi saçmalık ua
İlan fıyatını ödüyorsunuz dedi ama bilmiyorum
Farklı yorumlar bazı alanlarda bilgi kirliliğine sebep olabiliyor. Açıklayıcı bilgisi telefon numaramız üzerinden firmamızla iletişime geçerek alabilir ve aklınıza takılan soruları bizzat yetkili arkadaşlarımıza iletebilirsiniz yardımcı olacaklardır.
Teşekkür ederiz..
Merhabalar Orçin bey, İyisinizdir umarım Mege bilgisayar sistemleri yetkilisi Ferhat ben,Gonderdikleri urunler orjinal o konuda bir sorun yok ancak yaninda istediginiz hatta parasini odediginiz aksesuar urunleri gelmiyor ben laptop alali 5 ay oldu halen cantasi gelicek unuttuk dediler karton kutuyla yollamislar oyun kolu istedim cakma urun geldi tek orjinal ve duzgun olan laptop
Mağazamızdan MSI Gaming Laptop satın almıştınız. Mağazamıza gelmeden kargo gönderimi ile alışverişimizi gerçekleştirmiştik umarım kullandığınız üründen memnunsunuzdur.
Görüşlerinizi dikkate alarak detaylı bilgi şekilde okuma fırsatım oldu. Bizim herhangi laptop dışında donanım veya aksesuar satışımız malesef yok biliyorsunuz ki. Sizlerinde özel durumundan kaynaklı olarak sizlere yardımcı olmak adına talep ettiğiniz aksesuar donanımlarını farklı firmalardan bütçenize göre teğmin etmeye çalıştık. Extra ürünlerle ilgili malesef herhangi sorumluluk firmamızın dışında tutulmaktadır.
İş yoğunlumuz sebebiyle size söz vermiş olduğumuz çantayı sizlerinde yurt dışı seyahatlerinden kaynaklı olarak biraz aksatmış olabiliriz bunun için sizden özür dileriz
İletişim bilgileriniz üzerinden sizinle iletişime geçerek bu durumu hızlı bir şekilde düzelteceğimizi bilmenizi isteriz.
Değerli geribildirimleriniz için çok teşekkür ederiz.
Son düzenleme: