Bloody W95 Max vs Bloody W70 Max

Syatix

Kilopat
Arkadaşlar mouse alacağım bütçem 100 TL civarı. Oyunlarda klavyede uzak kaldığım tuşları atamak için fazladan tuşları olsun istiyorum.

Bu fareler istediğim özellikleri karşılıyor fakat kaliteli midir alınır mı? Veya istediğim türden farklı önerileriniz var mıdır?

İlla Bloody mi olacak o fiyata çok daha kalitelisi var. Eğer istersen

Arkadaşlar mouse alacağım bütçem 100 TL civarı. Oyunlarda klavyede uzak kaldığım tuşları atamak için fazladan tuşları olsun istiyorum.

Bu fareler istediğim özellikleri karşılıyor fakat kaliteli midir alınır mı? Veya istediğim türden farklı önerileriniz var mıdır?

SteelSeries öneririm en kaliteli mouselerden ve ucuz

Bloody olmak zorunda değil fakat yanlarda macro tuşu olan model bulamadım, mause tipide hoşuma gitti ele güzel oturur. Hangi mause önerirsiniz?

Bloody olmak zorunda değil fakat yanlarda macro tuşu olan model bulamadım, mouse tipide hoşuma gitti ele güzel oturur. Hangi mouse önerirsiniz?

Ben de mouse alacağım SteelSeries Aerox 3 snow düşünüyorum
Eğer SteelSeries Prime FPS alırsan iyi olur hem cebine para kalır hem de ömürlük denilecek kadar iyi
100.000.000 tıklama ömrü var o fiyata öyle bir şey imkansız bulamazsın arkadaşım aldı çok memnun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı