Ben MM2 için birkaç eşyamı girmiştim. Ama maalesef site tamamen kaybettirmeye yönelik.Uzun zamandır Bloxflip sitesini görüyorum ve güvenilir mi değil mi onu bilmiyorum. O yüzden bilgili arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
Evet eskiden giriyordu niye oldu anlamadım ben de.Ben MM2 için birkaç eşyamı girmiştim. Ama maalesef site tamamen kaybettirmeye yönelik.
Bu arada siteye girmemeye başladı bende.
Siteye şuan sadece VPN ile giriliyor.Ben MM2 için birkaç eşyamı girmiştim. Ama maalesef site tamamen kaybettirmeye yönelik.
Bu arada siteye girmemeye başladı bende.
Hocam ben de diyorum neden 3 aydır giriş yapamıyorum. Neyse sağolun biraz item atayım bari.Siteye şuan sadece VPN ile giriliyor.
Hesabını girme olayı çok güven vermiyor ama güvenilir diyebilirim.
Dostum papara ile bloxflipe para yatırdıysan bişey oldumu acaba bilgilendirirmisinUzun zamandır Bloxflip sitesini görüyorum ve güvenilir mi değil mi onu bilmiyorum. O yüzden bilgili arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
Dostum Papara ile bloxflipe para yatırdıysan bir şey oldu mu acaba bilgilendirir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.