- Makaleler
- 1
Blu-ray artık eski sayılır mı?
Çok merak ediyorum sen verilerini sakladığın bulut sunucuların hiçliğe açılan kapı falan mı sanıyorsun?DVD'ler Ne kadar eskiyse Blue-Ray'de benim için öyle. Sonuçta bir DVD teknolojisi. Günümüzde her şey dijitale kaymışken artık iş görmez bir teknoloji.
Bu nefret söylemi, farklı düşüncelere katlanamama, neden?Çok merak ediyorum sen verilerini sakladığın bulut sunucuların hiçliğe açılan kapı falan mı sanıyorsun?
Blue-Ray'de benim için öyle.
Nefret söylemi değil, bir soruydu. Sen düşünceni belirttin ben de o düşünceni destekleyen bir söz yazacağını ve bize farklı bir bakış açısı kazandıracağını umarak soru sordum.Bu nefret söylemi, farklı düşüncelere katlanamama, neden?Benim için öyle olduğunu özellikle belirttim. Yorumuma katılmak zorunda değilsiniz ki.
Dijitalin devamlılığı için fiziksel depolama sürücüleri şart.Bu nefret söylemi, farklı düşüncelere katlanamama, neden?Benim için öyle olduğunu özellikle belirttim. Yorumuma katılmak zorunda değilsiniz ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.