Blue switch mi Red switch mi?

274000

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar oyunları hızlı oynamayı seviyorum. Red o yüzden bana biraz yakın geliyor. Tepkimesi daha iyi diyorlar ve basıncı yumuşak diyorlar. Maviye göre ama hala ne yapsam bilemedim. Ailem Blue'ya sıkıntı yapabilir sesten o yüzden red biraz daha iyi bence ama mekanik hissini almayı istiyorum. bayağı kişi red önerdi sizce red mi alayım yoksa Blue mu? (Outemu alacağım. )

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar oyunları hızlı oynamayı seviyorum. Red o yüzden bana biraz yakın geliyor. Tepkimesi daha iyi diyorlar ve basıncı yumuşak diyorlar. Maviye göre ama hala ne yapsam bilemedim. Ailem Blue'ya sıkıntı yapabilir sesten o yüzden red biraz daha iyi bence ama mekanik hissini almayı istiyorum. bayağı kişi red önerdi sizce red mi alayım yoksa Blue mu? (Outemu alacağım. )
Ailen bluedan rahatsız olmasa bile red switch almalısın çünkü oyun oynuyorum demişsin red switch oyunlar için daha uygundur.

Amacınız oyunsa red ve brown iyi bir seçenektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

[/QUOTE]
Elimde, mavi anahtar Motospeed CK 104 ve kırmızı anahtarlı Zuoya marka modeller var, benim daha çok hoşuma giden red swich oldu. Tabi bu keyif meselesi sen maviden hoşlanırsın bir başkası red veya farklı renklerden hoşlanır. Akşamları geç saatlere kadar oyun oynuyorsan veya geziniyorsan mavi alma, sesi bir yere kadar güzel sonrası kafa tırmalıyor başka bir şey de olmuyor. Kırmızı her türlü güzel yazması da oyun oynaması da. Tepkime olarak farkı nerden göreceksin, kırmızı veya mavi olmuş. Dersen ki param var her ikisinden alabilirim, istediğim vakit ikisinden birini, ortama göre kullanabilirim daha farklı olur. Şimdi kırmızı alırsın mavi almadın diye pişman olursun, mavi alırsın keşke kırmızı alsaydım dersin. İkisinin de keyfi başka bence. Ama benim her zaman tercihim kırmızıdır. Onun hissiyatı bence daha ayrı bir güzel. İkinci el baktığın zaman çoğunluk olarak hep mavidir, nedeni ise sesi, gürültüsüdür. Seçim senin:)

Red switch her anlamda daha iyi. Ek olarak outemu olan "genellikle dandik" klavyeler Gigabyte Force K83 ile aynı fiyatta. Ürünü kullanıyorum ve çok memmunum. Tek sorunu tuşların silinmeye başlaması. Klavyeye ezbere bastığım için bana sorun olmadı.

Red switch bence çok abartı ve tek farkı ses ve hissiyat. Red switch 45g linear, blue switch 60g tactile. Ayrıca switchin hangi marka olduğuna bakın. Bende James Donkey 619 black switch var. Benimkiler Cherry MX değil Gateron switch. Bendeki siyah switch 45g Cherry MX siyah switch 60g. Eğer uzun süre mekanik klavye kullanmadıysan, eski tip zarlı klavye kullanıyorsan sana önerim mekanik klavye alma. Ben aldım. Oynadığım oyunda klavye ile mouse nin uyumu çok önemli olduğu için oynayışımı aşırı kötüleştirdi. Ama almak istiyorsan kahverengi ya da siyah al.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı