okadarmesaimizvar Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 70 12 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar Mizar MZ60 alacağım fakat mavi veya siyah Switch karar veremedim. Oyun oynuyorum ve kod yazacağım siz hangisini önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2022
Arkadaşlar Mizar MZ60 alacağım fakat mavi veya siyah Switch karar veremedim. Oyun oynuyorum ve kod yazacağım siz hangisini önerirsiniz?
Sokaner Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #2 okadarmesaimizvar dedi: Arkadaşlar mizar MZ60 alacağım fakat mavi veya siyah Switch karar veremedim. Oyun oynuyorum ve kod yazacağım siz hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam siyah sertdir Blue ise yumuşak ancak siyah çok daha sessizdir kalite farkları pek yok.
okadarmesaimizvar dedi: Arkadaşlar mizar MZ60 alacağım fakat mavi veya siyah Switch karar veremedim. Oyun oynuyorum ve kod yazacağım siz hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam siyah sertdir Blue ise yumuşak ancak siyah çok daha sessizdir kalite farkları pek yok.
SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.665 Çözümler 6 12 Kasım 2022 #3 Brown veya red derdim normalde ama ikisi arasından Black Switch Blue Switch çok kafa şişirir. Kod yazacağım demişsin sessiz bir Switch tercih etmen daha iyi olur.
Brown veya red derdim normalde ama ikisi arasından Black Switch Blue Switch çok kafa şişirir. Kod yazacağım demişsin sessiz bir Switch tercih etmen daha iyi olur.