Uzun ömürlü ve basma hissinin kuvvetli olduğu Full mekanik bir klavye arıyorum. Çoğu zaman yazı yazmada ve "FPS" türü olmayan oyunlarda kullanılacak. Aklımda
En ucuz HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Cougar Puri Tkl RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Cougar Puri Tkl RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.183,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.
www.gaming.gen.tr
Stokları yoktu yeni geldi. Birkaç yerde vardı onlar da çok abartı fiyatlara satıyorlardı. Baya sağlam bir klavye. İmkanınız varsa başka bir klavyeye yönelmeyin.
Blue Switch denemiştim bir keresinde sesi çok güzeldi fakat internet kafedeki abi bunu evde kullanamazsın demişti. Sebebini sorduğumda bir zamandan sonra sesine tahammül edemiyorsun demişti. doğru mu?
Blue Switch denemiştim bir keresinde sesi çok güzeldi fakat internet kafedeki abi bunu evde kullanamazsın demişti. Sebebini sorduğumda bir zamandan sonra sesine tahammül edemiyorsun demişti. doğru mu?
Aile evinden oturuyorum lakin aramızdaki mesafe çok fazla. Sesli bir şekilde konuştuğumda onların oturduğu odalara ses gitmiyor.
Red switch zaten mekanik hissini de sesini de veriyor. Blue abartı. Bence blue kullanılacaksa foam konulmalı ve tüm switch'lere lube uygulanmalı. Diğer türlü aşırı rahatsız edici. Zaten RX switch'lerin de blue olanı yok. Başka bir klavyeye yönelmeyin dediğim gibi.