teşekkürler, sorun cikmasi kotu olmuş iade almalarına sevindim ama. siz twitch için mi yoksa youtube yayını için mi kullanıyorsunuz mikrofonu acaba? ben youtube icin dusunuyorum kamera üstü mikrofon tercih etsem daha mı iyi olur sizceMerhaba hocam. Quadcast aldım ancak iade ettim dip ses sorununu çözemediğimden dolayı. Elgato Wave 3 karar verdim ancak indirime girmesini bekliyorum. Şuan ki fiyatı bütçemi aşıyor.
Eger youtube icinse daha uyguh fiyatli bi mikrofonda fazlasiyla isinizi gorur bence. Kurguda cunku seste oynama imkaniniz oluyor. Hyperx Solocast isinizi gorur bence her turlu. Elgato daha cok canli yayin/podcast tarzi yayinlar icin tercih ediliyor. Cunku Elgato’nun hem ses kalitesi hem de kendi yazilimi daha cok canli yayinlar icin.teşekkürler, sorun cikmasi kotu olmuş iade almalarına sevindim ama. siz twitch için mi yoksa youtube yayını için mi kullanıyorsunuz mikrofonu acaba? ben youtube icin dusunuyorum kamera üstü mikrofon tercih etsem daha mı iyi olur sizce
yok ben hayır canlı yayın gibi seyler yapamam o şekilde genele hitap eden bir şey yapamam ama kurguda yapamam, yani sanmıyorum yapabilecegimi. bilgisayarla alakası olan biri degilim koskoca belediye başkanı rica etti diye yapayım dedim, parasını verip alabileceğim şey varsa almaliyim ama kendim kurgu işini yapamam, ben akilli telefon bile kullanmayı yeni öğrendim acikcasi abi sadece para verip almam mumkun, yurtdisindan getirebilirim kendim keza, soylediginiz mikrofonu alacagim tamam, bir de bilgisayar mi almam gerekiyor? imac almamda mahsur var mı renkleri cok guzel onda kurgu yapabilir miyim yoksa yeni nesil macbook pro dururken onu almak makul olmaz mı?Eger youtube icinse daha uyguh fiyatli bi mikrofonda fazlasiyla isinizi gorur bence. Kurguda cunku seste oynama imkaniniz oluyor. Hyperx Solocast isinizi gorur bence her turlu. Elgato daha cok canli yayin/podcast tarzi yayinlar icin tercih ediliyor. Cunku Elgato’nun hem ses kalitesi hem de kendi yazilimi daha cok canli yayinlar icin.
Macbook hakkında çok bilgim yok. Bu arada amazon tr'de Elgato Wave 3 indirime girdi.yok ben hayır canlı yayın gibi seyler yapamam o şekilde genele hitap eden bir şey yapamam ama kurguda yapamam, yani sanmıyorum yapabilecegimi. bilgisayarla alakası olan biri degilim koskoca belediye başkanı rica etti diye yapayım dedim, parasını verip alabileceğim şey varsa almaliyim ama kendim kurgu işini yapamam, ben akilli telefon bile kullanmayı yeni öğrendim acikcasi abi sadece para verip almam mumkun, yurtdisindan getirebilirim kendim keza, soylediginiz mikrofonu alacagim tamam, bir de bilgisayar mi almam gerekiyor? imac almamda mahsur var mı renkleri cok guzel onda kurgu yapabilir miyim yoksa yeni nesil macbook pro dururken onu almak makul olmaz mı?
amazon.de uzerinden aldim tesekkur ederim hocam oradan daha ucuzdu ve benim için daha iyi oldu isvicre'deyken gelecek cok tesekkur ederim. bunu baglayacagim bilgisayar kaldı insallah sadece, kamera da aldim. cok faydaniz dokundu hic mikrofon falan bakip kafa yormadan alıp gecmis oldum sagolun kamera için baya uğraştım keşke onuda birine sorsaymisim ya ne aptalim o kadar çok baktım ki rüyamda kamera objektifleri goruyordum lütfen bilgisayar öneriniz olursada paylasin benimle abi alacagim bu gelince fotografini paylaşırım isterseniz, deneyebilecegimi pek sanmam ama belki tekrar sağolunMacbook hakkında çok bilgim yok. Bu arada amazon tr'de Elgato Wave 3 indirime girdi.
Rica ederim hayırlı olsun. Eğer Wave 3'ü aldıysanız mikrofon çok hassastır internette detaylı videolarına bakmanızı tavsiye ederim özellikle yazılım konusunda. Eğer oyun oynamam diyorsanız Macbook almanızı öneririm ama model konusunda çok bilgim yok. Macbook değil isede Monster notebooklar iyi diye biliyorum.amazon.de uzerinden aldim tesekkur ederim hocam oradan daha ucuzdu ve benim için daha iyi oldu isvicre'deyken gelecek cok tesekkur ederim. bunu baglayacagim bilgisayar kaldı insallah sadece, kamera da aldim. cok faydaniz dokundu hic mikrofon falan bakip kafa yormadan alıp gecmis oldum sagolun kamera için baya uğraştım keşke onuda birine sorsaymisim ya ne aptalim o kadar çok baktım ki rüyamda kamera objektifleri goruyordum lütfen bilgisayar öneriniz olursada paylasin benimle abi alacagim bu gelince fotografini paylaşırım isterseniz, deneyebilecegimi pek sanmam ama belki tekrar sağolun
soylediginiz uzere wave 3 modelini aldım cuma gunu elimde olacaktir inşallah. da yazılım derkenRica ederim hayırlı olsun. Eğer Wave 3'ü aldıysanız mikrofon çok hassastır internette detaylı videolarına bakmanızı tavsiye ederim özellikle yazılım konusunda. Eğer oyun oynamam diyorsanız Macbook almanızı öneririm ama model konusunda çok bilgim yok. Macbook değil isede Monster notebooklar iyi diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.