Bluedio T6 Oyun İçin Uygun mudur?

Bende T6 var gayet memnunum. iPhone ile ve laptop ile kullanıyorum, başarılı bir kulaklık. Şarj süresi de bayağı bir uzun (1 gün deniyor). Aktif gürültü engelleyicisi ve mikrofonu çöp denebilir, zaten benim ihtiyacım yok bu özelliklere. Sizin attığınız linkte T6S yazıyor, ne tür eklemeler var çözemedim, her şey aynı gözüküyor.

hocam kutudan pc ye baglamak icin kablo cikmiyormus zannedersem dogrumudur, masaustu pc kullaniyorum oyun oynarken sorun yaratirmi.

Kalitesiz olduğu ve kullanabileceğim başka bir kablo olmadığı için siparişini verdiğim T5 için ektradan kablo istedim. Yollayamayız ancak yakında mağazamızda olacak dedi.

Bir sorum olacak;
Bluedio T6'yı laptop ile kullanırken sürekli müzik dinlediğin zaman, yani devamlı bir ses çalışıyorsa sıkıntı yok ama bir kaç dakika boşta kaldığı vakit tekrar bir video ve ya müzik dinlediğin zaman önce "çıt" sesi geliyor sonra müziğin sesi ve ya ne dinleniyorsa o ses geliyor.
Sıkıntı ne olabilir sizce?

Tasarruf için sürücülere gelen enerjiyi kesiyor diye tahmin ediyorum. Bende de boşta kaldığı zaman, bilgisayardan ses gelmeye başlayınca hemen ses gelmiyor, çok ufak bir gecikme ile geliyor.

Bu arada kabloyu mağazalarına eklemişler, hemen bir adet sipariş edeceğim.
Bluedio Ses Kablosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…