- Makaleler
- 1
Başlıktaki 2 klavye çok mu kötü hocam?
O kadar kötü değil ama çok daha iyi olan ürünler var. Mesela @roxy1881 hocamın attığı ürün.
Başlıktaki 2 klavye çok mu kötü hocam?
O kadar kötü değil ama çok daha iyi olan ürünler var. Mesela @roxy1881 hocamın attığı ürün.
Titan al hocam, en azından hot swap var.Hocam başlıktakileri seçme şansınız var sadece hangisini alırdınız?![]()
Stok bitmiş 45 gün sonra gelecekmiş. Orbiter alayım mı?Titan al hocam, en azından hot swap var.
Emin misiniz hocam bittiğine, bende gözüküyor da.Stok bitmiş 45 gün sonra gelecekmiş. Orbiter alayım mı?
Emin misiniz hocam bittiğine, bende gözüküyor da.
Anladım, ama diğerini almak da pek mantıklı olmaz. Zaten giriş seviyesi bir klavye ve hot swap yok. Switchlerden biri bozulursa işin zor.Trendyol üzerinden alacaktım da 3 taksitte vardı bindirmeden. Amazon tek çekim yapıyor şimdi baktım.
Çok teşekkür ederim.Anladım, ama diğerini almak da pek mantıklı olmaz. Zaten giriş seviyesi bir klavye ve hot swap yok. Switchlerden biri bozulursa işin zor.
![]()
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Mekanik Klavye Beyaz - Gri Fiyatları ve Özellikleri
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Mekanik Klavye Beyaz - Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Türkçe ve RGB zorunluysa buna da bir bakabilirsin o zaman, taksit konusunda nasıl ona bakmadım. Satıcı yazmamış ama yorumlara bakarsan Türkçe olduğu anlaşılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.