BlueStack 5 açılmıyor

• Konuyu başlatan fiu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.633
Sanallaştırma etkin gözüküyor. Hatta beni yönlendirdiği sayfada ki söylediği şeyleri de yaptım, gerçi bazı şeyler eksik çözemiyorum yardımcı olun?

1.jpg

BIOS'ta açık mı?

Evet açık. Windows 11 kullanıyorum daha önce sorun yoktu. Bluestacks 5'i yönetici olarak çalıştırdığımda açılıyor ama içinde kullandığım uygulamalar düzgün çalışmıyor. Bu intel işlemcili Masaüstünde de aynı Ryzen laptopta da aynı. Bluestacks gibi benzer şeyler indirdim aynı sorun var.

Sistem sorunu olabilir sistemini atarmısn.

Şuan laptoptayım Ryzen 5600H 3050. Sistemle alakalı olduğunu sanmıyorum Windows 11 ile alakalı gibi geliyor.

Evet açık. Windows 11 kullanıyorum daha önce sorun yoktu. BlueStacks 5'i yönetici olarak çalıştırdığımda açılıyor ama içinde kullandığım uygulamalar düzgün çalışmıyor. Bu Intel işlemcili masaüstünde de aynı Ryzen laptopta da aynı. BlueStacks gibi benzer şeyler indirdim aynı sorun var.

Şu an laptoptayım Ryzen 5600H 3050. sistemle alakalı olduğunu sanmıyorum Windows 11 ile alakalı gibi geliyor.

Windows 10 dada aynı sorunu yaşadım sonra MEmu programını indirdim ve ondan devam ettim Blue stacks illa olması gerekmiyor bence.

Windows tuşuna bas BlueStacks 5 yaz açılan pencerede yönetici olarak çalıştır de.
Ya da masaüstünde sol tık yapıp yönetici olarak çalıştır diyebilirsin.

Windows tuşuna bas BlueStacks 5 yaz açılan pencerede yönetici olarak çalıştır de.
Ya da masaüstünde sol tık yapıp yönetici olarak çalıştır diyebilirsin.

Yukarıda söylediğim gibi.

"Bluestacks 5'i yönetici olarak çalıştırdığımda açılıyor ama içinde kullandığım uygulamalar düzgün çalışmıyor."

Sanallaştırma etkin gözüküyor. Hatta beni yönlendirdiği sayfada ki söylediği şeyleri de yaptım, gerçi bazı şeyler eksik çözemiyorum yardımcı olun?

Eki Görüntüle 1559511
Windows 11 güncelleme sonrası bendede oldu. En altta CMD için bişeyler yazıyor ama nasıl yapacağım anlamadım. 3. bölümü denedin mi ve nasıl yapacağım bilen varsa sevilirim.

1. Windows arama çubuğunda "CMD"yi arayın.
2. Klavyenizde "CTRL+SHIFT+ENTER" tuşuna basın. Ardından, "Yükseltilmiş Komut İstemi"ni başlatmak için bir pop-up alacaksınız. "Evet"i tıklayın.
3. Yükseltilmiş Komut İstemi'ne aşağıdaki komutu kopyalayıp yapıştırın:
dism.exe / çevrimiçi / etkinleştirme özelliği / özellik adı: VirtualMachinePlatform / tümü
4. İşlem tamamlandıktan sonra PC'nizi/Dizüstü Bilgisayarınızı yeniden başlatmak için "Y" tuşuna basın. Bu daha sonra Hyper-V'yi etkinleştirecektir.

Windows 11 güncelleme sonrası bendede oldu. En altta CMD için bişeyler yazıyor ama nasıl yapacağım anlamadım. 3. bölümü denedin mi ve nasıl yapacağım bilen varsa sevilirim.

1. Windows arama çubuğunda "CMD"yi arayın.
2. Klavyenizde "CTRL+SHIFT+ENTER" tuşuna basın. Ardından, "Yükseltilmiş Komut İstemi"ni başlatmak için bir pop-up alacaksınız. "Evet"i tıklayın.
3. Yükseltilmiş Komut İstemi'ne aşağıdaki komutu kopyalayıp yapıştırın:
dism.exe / çevrimiçi / etkinleştirme özelliği / özellik adı: VirtualMachinePlatform / tümü
4. İşlem tamamlandıktan sonra PC'nizi/Dizüstü Bilgisayarınızı yeniden başlatmak için "Y" tuşuna basın. Bu daha sonra Hyper-V'yi etkinleştirecektir.

Bunlar sorunu çözmüyor orda anlatmak istediği cmd'yi yönetici olarak çalıştırıp dism.exe komutunu yazmaktan bahsediyor.

Malesef çözümü bulamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı