Bluestacks 3 "Motor Başlatılamadı" hatası

Slecded

Kilopat
Daha fazla  
BlueStacks 3 programını kurdum fakat nedense yükleme ekranında iken aniden "Motor Başlatılamadı. Motoru veya Bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz." hatası çıkıyor. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
programı kendi sitesinden kurdum farklı bir setup ile alakası olacağını sanmıyorum ama bir deniyeyim.

Hatayı Aldıktan Sonra 5 Dakika bekle Otomatik olarak açılacaktır Google Play'de hesabını gir sonra düzelir :)
5dk değilde yarım saat bekledim şuan sadece google play hesabınıza giriş yapın yazıyor ama hiçbir yere tıklanmıyor

Arkadaşlar aynı hatayı ben de alıyorum motor başlatılamadı yazıyor ne yaptıysam çözüm bulamadım bilen varsa yardımlarını bekliyorum

5dk dan fazla bekledim kendiliğinden açıldı fakat çok fazla kastığından artık kullanmıyorum programı

Buestacks'ın kullandığı Ram miktarını arttırmayı deneyin...

Öncelikle dediğim işlemi yaparken, arkaplanda veya görev yöneticinde Bluestacks'a ait hiçbir işlem açık olmamalı. Olanları kapatın.

Ardından Başlat -> Çalıştır -> regedit (enter) -> HKEY_LOCAL_MACHİNE -> SOFTWARE -> BlueStacks -> Guests -> Android -> Memory yolunu izle.

Sonra "Memory"e çift tıklayıp aç. Açılan ekranda "Taban, Ondalık" kısmını seç. Daha sonra kutuda yazan değeri değiştir.

Burada sistemin Ram miktarını göz önüne alarak belli bir değer ver. Değeri MB cinsinden vermelisin. Örneğin 4 GB altı bir Ram'e sahipsen 1 GB, 1.5 GB ram vermek işini görecektir. 4 GB üstü Ram'e sahipsen de 2-3 GB verirsen rahat kullanırsın.

1 GB = 1024 MB. Vereceğin miktara göre arttır.

Son olarak değeri verdikten sonra "Tamam" deyip kayıt defterinden çık. Ardından sistemi yeniden başlat.

Umarım işini görür. (y)

Yazının kaynağını vermek isterdim de, ilgili yazı bir crack sitesinde bulunuyor. Yani paylaşmam yasak.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı