BlueStacks 4'ün sistemimi desteklediğini anladım ama 4'ü bulamıyorum, sürekli 5 çıkıyor. Nereden bulabilirim veya indirebilirim? Windows 11'im.
Hatta direk exe dosyasını atayım link olarak bulamazsanız diye:BlueStacks 4'ün sistemimi desteklediğini anladım ama 4'ü bulamıyorum, sürekli 5 çıkıyor. Nereden bulabilirim veya indirebilirim? Windows 11'im.
BlueStacks 4'ün sistemimi desteklediğini anladım ama 4'ü bulamıyorum, sürekli 5 çıkıyor. Nereden bulabilirim veya indirebilirim? Windows 11'im.
Hatta direk exe dosyasını atayım link olarak bulamazsanız diye:BlueStacks 4'ün sistemimi desteklediğini anladım ama 4'ü bulamıyorum, sürekli 5 çıkıyor. Nereden bulabilirim veya indirebilirim? Windows 11'im.
Eki Görüntüle 2030690![]()
Download BlueStacks - App Player on PC - Windows and Mac
Download BlueStacks for Windows and Mac. Enjoy over 1 Million Top Android Games with the best app player for PC.www.bluestacks.com
Hatta direk exe dosyasını atayım link olarak bulamazsanız diye:
Eki Görüntüle 2030690![]()
Download BlueStacks - App Player on PC - Windows and Mac
Download BlueStacks for Windows and Mac. Enjoy over 1 Million Top Android Games with the best app player for PC.www.bluestacks.com
Hatta direk exe dosyasını atayım link olarak bulamazsanız diye:
Bunun için yeni konu açın ve beni etiketleyin. Bir çözüm bulursam oradan yazarım çünkü sosyal kurallarına aykırı.Teşekkür ederim sayenizde BlueStacks 4 kurabildim.
Kurabildim ama sürekli sonlarda takılıp duruyor ve motor başlatılamadı diyor bunu çoğu emulatörde yaşıyorumçözümünü biliyor musunuz?
Bunun için yeni konu açın ve beni etiketleyin. Bir çözüm bulursam oradan yazarım çünkü sosyal kurallarına aykırı.
Versem bile faydası olmaz. Sizin pcde sorun var.Hocam PC yeniden başlatınca tek BlueStacks 4 çalıştı 5 hala düzelmedi ama şöyle söyleyeyim hiçbir oyun açmıyor şansın varsa BlueStacks 3 link verebilir misin?
Versem bile faydası olmaz. Sizin PC'de sorun var.
hayır bluestacks 10 yükle belki düzelirÇözüm bulamadım arkadaşıma sordum Windows 11 de oyuna girmeme sorunu olduğunu söyledi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.