Çözüm Bluestacks 5 Clash Of Clans açılmama

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Telefondan tonla APK denedim olmadı. Olay Store'dan tekrar tekrar silip yükledim olmadı. En son tekrar sildim ve Amazon'dan indirdim düzeldi. Allah razı olsun. Şimdi de bakım varmış onu bekliyoruz. Android sürümü 11, Note 8 Pro.
 
@SacXe Hocam hesabınızda eğer play oyunlar ile oturum açıyorsanız yapacak bir şey yok. Hesabınızı bir supercell ID hesabına çevirip girmeniz lazım.
 
Hocam ben Amazon'dan yüklüyorum oyunu oyuna girebiliyorum sıkıntı yok ama hesabıma bağlanamıyorum onu nasıl yapacağız.
Ailenizden birinin telefonuyla play store hesabınızı girin ve oyunu indirip play games ile hesabınıza bağlanın. Daha sonra hesabınız üzerinden Supercell ID ile oturum açın. Daha sonra kendi telefonunuzdan giriş yapın. Ben de bu şekilde çözdüm.
 
Bu sorun başlayınca Bluestacks de Amazon App kurdum ve sorunsuz oynuyordum. Dün oyunu güncelledim. Güncellemeden sonra bir daha oyuna girmedi. Sorunun çözümü de baktığım kadarıyla yok.
 
Hocam konuyu hortlatıyorum fakat dünkü güncelleme bende de sorun yarattı. Oyuna hiç giremiyorum şimdi.

Bu sorun başlayınca BlueStacks de Amazon App kurdum ve sorunsuz oynuyordum. Dün oyunu güncelledim. Güncellemeden sonra bir daha oyuna girmedi. Sorunun çözümü de baktığım kadarıyla yok.

Maalesef bende de aynı sorun var. Çözemedim hala.
 
Bu sorun başlayınca Bluestacks de Amazon App kurdum ve sorunsuz oynuyordum. Dün oyunu güncelledim. Güncellemeden sonra bir daha oyuna girmedi. Sorunun çözümü de baktığım kadarıyla yok.
Bende hala çalışıyor fakat amazonappstore üzerinden arattığım zaman clash of clans yok şuanda. Sanırım oyun amazon üzerinden kaldırıldı. Ben mesela dün bir güncelleme falan yapmadım oyuna her şey düzgün. Aslında apk düzenleme uygulamaları falan ile bu işi çözebilen çıkar mı denemek lazım. Boş zamanım olsa uğraşmak isterim de şuanda o zaman yok.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı