BlueStacks App Player düzgün çalışmıyor

Kuru kuru

Hectopat
Merhaba, BlueStacks App Player'da oyunlar açılırken siyah ekranda kalıyor. Onu geçtim Play Store da bile giriş yapmak için epostamı girip devam etmek istediğimde yine siyah ekranda kalıyor. Bir de üst kısımda ReShade ekranı var. Home tuşuna basıp orayı kapatmak istediğimde donuyor kapatamıyorum. Diğer bir ironik kısımsa alttaki uygulama simgesinde ekran gözüküyor ama açtığımda simsiyah ekran karşılıyor beni.

ReShade ekranı:

Ekran görüntüsü 2023-12-02 214226.jpg

Ekran görüntüsü 2023-12-02 213825.jpg

İronikliğinden bahsettiğim şey:

Ekran görüntüsü 2023-12-02 214127.jpg

Burada subway surfers oynamaya çalışıyorum.

Merhaba, BlueStacks App Player'da oyunlar açılırken siyah ekranda kalıyor. Onu geçtim Play Store da bile giriş yapmak için epostamı girip devam etmek istediğimde yine siyah ekranda kalıyor. Bir de üst kısımda ReShade ekranı var. Home tuşuna basıp orayı kapatmak istediğimde donuyor kapatamıyorum. Diğer bir ironik kısımsa alttaki uygulama simgesinde ekran gözüküyor ama açtığımda simsiyah ekran karşılıyor beni.

ReShade ekranı:

Eki Görüntüle 2038983

Eki Görüntüle 2038974

İronikliğinden bahsettiğim şey:

Eki Görüntüle 2038984

Burada subway surfers oynamaya çalışıyorum.

Hocam değişik bir şekilde yılların uygulaması olmasına rağmen hala berbat durumda.
Bana geçen bu oldu mesela: Uygulamayı sildim dosyalar kaldı onları ayrı sildim sonra bir daha ne yaparsam yapayım inmedi uygulama. App Player olarak MEmu kullanabilirsin istersen ben onu kullanıyorum şu an gayet memnunum uğraşılmaz blustacksle. Kısaca başka bir Player kullan yani.

Hocam değişik bir şekilde yılların uygulaması olmasına rağmen hala berbat durumda.
Bana geçen bu oldu mesela: Uygulamayı sildim dosyalar kaldı onları ayrı sildim sonra bir daha ne yaparsam yapayım inmedi uygulama. App Player olarak MEmu kullanabilirsin istersen ben onu kullanıyorum şu an gayet memnunum uğraşılmaz blustacksle. Kısaca başka bir Player kullan yani.

Merhaba bende MEmu indirmek istiyorum ama yer açma hatası veriyor yardım eder misin?

Yer acma hatasindan kastin nedir hocam biraz daha acar misin konuyu.

Kk bak görsele bak anlarsın yer olmasına rağmen belki sana da olmuştur Google de bulamadım buraya geldim. 2. resimede bak.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 1.PNG
    Ekran Alıntısı 1.PNG
    757,8 KB · Görüntüleme: 28
  • Ekran Alıntısı 2.PNG
    Ekran Alıntısı 2.PNG
    3,1 KB · Görüntüleme: 31

Technopat Haberler

Geri
Yukarı