BlueStacks çok kasıyor

Katılım
4 Mayıs 2020
Mesajlar
1.329
Merhaba. Laptobumda 4 GB RAM var BlueStacks yükledim ancak çok kasıyor. Kasmaması için ne yapmalıyım? RAM çok kullanıyor mesela performans arttırmak için hangi ayarları yapayım? PC sıfırladım
 
Son düzenleyen: Moderatör:
BlueStacks programı emülatörler arasında en fazla bellek harcayanıdır. BlueStacks yerine Nox Player veya MEmu Play emülatörlerini kullanabilirsiniz. BlueStacks yazılımından daha hafif çalışacaklardır.
 
BlueStacks eskiden stabildi. Özellikle BlueStacks 2'yi 2GB RAM ile sorunsuz kullanıyordum. Bu son sürümler geldikten sonra 4GB RAM bile yetersiz gelmeye ve sistem sürekli kasmaya başladı. Başka emülatörlere geçmeyi deneyin.
 
BlueStacks kasmaması için çoklu çekirdek performansı iyi bir işlemci ve 8 GB RAM gerekiyor başka türlü kasacaktır 6 GB RAM ile kullanıyorum kasma oluyor.
 
Zaten diğer emülatörlere göre en çok kasan BlueStacks. Bir diğeri, sanallaştırmayı açtınız mı? Açarsanız FPS artacak. Ama daha iyi birçok emülatör var. Hele hele PUBG Mobile için falan indirdiysen hemen sil. Gameloop PUBG için en iyisidir.
 
Yok Brawl Stars.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Brawl Stars oynayacağım zaten hangisini yükleyeyim? Sistemim 4 GB RAM Intel Core i5 7200U 64 Bit çift ekran kartı Intel HD 620 ve NVIDIA GeForce MX130. Neyi yüklersem kasmaz emulatorlerden.

Tamam o zaman başka bir emulatöre geçeyim hangisini önerirsiniz? Brawl Stars oynayacağım kasmasın istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Mancrawr iki emülatör arasından Nox Player'ı seçebilirsin. BlueStacks'den bir farkı bulunmamaktadır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…