BlueStacks çoklu oturum açma

Pingli Admin

Hectopat
Arkadaşlar selamlar, başlıktan da anlaşılacağı gibi ben BlueStacks'te tek bir uygulama için farklı hesaplarla kullanmak istiyorum; fakat bir türlü yapamıyorum.

BlueStacks'in kendi sitesi anlatıyorlar fakat öyle sağ altta çoğaltma ibaresi yok onu nasıl getireceğimizi dahi söylemiyorlar. Hesap ekle diyorlar fakat hesap ekleyince hesap eklemiş oluyorsun ben sadece aynı uygulamadan 2 veya 4 ne kadar çoğaltmaya izin verirse çoğaltmak ve farklı hesaplardan o uygulamaya girişler yapmak istiyorum. Tek uygulama üzerinden farklı hesaplarla uygulamaya girip çıkıyorum; fakat uygulama yaptığım değişiklikleri kabul etmiyor. Google Play Store'dan klonlama uygulamaları buldum fakat sadece 2 tanesi stabil çalışmakta. BlueStacks'ta daha fazla yapma özelliği var dediler ama tam bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı