F FurkanD12 Centipat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 27 Eylül 2020 #1 Bilgisayarımdaki bluestacks ile bir whatsapp hesabına giriş yaparsam telefondaki hesabım kapanır mı?
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 27 Eylül 2020 #2 Silinen üye dedi: Bilgisayarımdaki bluestacks ile bir whatsapp hesabına giriş yaparsam telefondaki hesabım kapanır mı? Genişletmek için tıkla... Çoklu hesap gelene kadar evet. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bilgisayarımdaki bluestacks ile bir whatsapp hesabına giriş yaparsam telefondaki hesabım kapanır mı? Genişletmek için tıkla... Çoklu hesap gelene kadar evet.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #3 Direk indirsen daha mantıklı. WhatsApp a gir Windows için indir de. Sonra kendi WhatsApp ına bağla. Ne yapacağını söylüyor zaten. Artı 0 Eksi
Direk indirsen daha mantıklı. WhatsApp a gir Windows için indir de. Sonra kendi WhatsApp ına bağla. Ne yapacağını söylüyor zaten.
KS KS F FurkanD12 Centipat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 27 Eylül 2020 #4 Çoklu hesap özelliğinden mi bahsediyorsunuz? Artı 0 Eksi
şayayomi telefon Decapat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 371 Çözümler 2 Yer İstanbul Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #5 Başka telefonda öyle yapınca kapanıyordu sanırım BlueStacks'de aynısı olur. Artı 0 Eksi
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 27 Eylül 2020 #6 Silinen üye dedi: Çoklu hesap özelliğinden mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Whatsapp Web uygulamasını indirerek PC'den giriş yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Çoklu hesap özelliğinden mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Whatsapp Web uygulamasını indirerek PC'den giriş yapabilirsiniz.
KS KS F FurkanD12 Centipat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 27 Eylül 2020 #7 Mehmet A dedi: Direk indirsen daha mantıklı. WhatsApp a gir Windows için indir de. Sonra kendi WhatsApp ına bağla. Ne yapacağını söylüyor zaten. Genişletmek için tıkla... Öyle yapamayacağım için diyorum. Artı 0 Eksi
Mehmet A dedi: Direk indirsen daha mantıklı. WhatsApp a gir Windows için indir de. Sonra kendi WhatsApp ına bağla. Ne yapacağını söylüyor zaten. Genişletmek için tıkla... Öyle yapamayacağım için diyorum.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #8 Silinen üye dedi: Öyle yapamayacağım için diyorum. Genişletmek için tıkla... Direk WhatsApp ın kendisinden indir internet sitesinden sıkıntı olmuyor. Herkes kullanıyor. Ama BlueStacks den sorun olabilir. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Öyle yapamayacağım için diyorum. Genişletmek için tıkla... Direk WhatsApp ın kendisinden indir internet sitesinden sıkıntı olmuyor. Herkes kullanıyor. Ama BlueStacks den sorun olabilir.