Merhaba. Ben mobil oyunları bilgisayarımda oynayacağımda. 4 GB RAM'li bilgisayarımda BlueStacks kullanırsam bilgisayara, donanımlara bir zararı olur mu? Fazla kaynak tüketiminden vs.
Hocam uygulama kapalıyken bile bilgisayar çok yavaş oluyor. Ben de aşırı yavaşlama oldu ama PC'den PC'ye değişir. Blue stacks in arkadan hiçbir şeyi açık değildi Görev Yöneticisi'neden baktım. Ona rağmen bir klasörün açılması bile 1-2 saniyeden 7-8 saniyeye çıkmıştı. Çok yavaşlattı yani.
Hocam ben eski laptopuma BlueStacks indirdiğimde bilgisayarın genel performansı ciddi anlamda düşmüştü.
@Agresifrhyme MEmu kullanmanı öneririm en hafif emülatörlerden biri.
Etkiliyor hocam. Benim ki etkilenmişti. Komple kapattım arka planda ona rağmen bilgisayar da durması bile çok yavaşlattı.Uygulamayı arka planda kapatırsanız hiçbir şeyi etkilemiyor zaten.
Etkiliyor hocam. Benimki etkilenmişti. Komple kapattım arka planda ona rağmen bilgisayarda durması bile çok yavaşlattı.
Ben de 4 gb ram kullanıyorum. Birşey becermedim normal kendi sitesinden indirdim. Pc nin içine etti. Sorun siz de.i5 2430M 4 GB RAM kullanıyorum. Hiçbir etkisi görmedim. Nasıl becerdiyseniz onu artık.
Merhaba. Ben mobil oyunları bilgisayarımda oynayacağımda. 4 GB RAM'li bilgisayarımda BlueStacks kullanırsam bilgisayara, donanımlara bir zararı olur mu? Fazla kaynak tüketiminden vs.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.