BlueStacks bilgisayarı yavaşlatır mı? Zarar verir mi?

Özellikler şu: 4 GB RAM, Intel Core i5 7200U, NVIDIA GeForce MX130 ve Intel HD Graphics 620. bu cihazda BlueStacks yüklemek PC'yi ya yavaşlatır mı? Gayet güzel şekilde oynuyorum ama donma ve laglar oluyor ileride RAM alınca düzelir diye düşünüyorum. Neyse soru bu BlueStacks PC'yi yavaşlatır mı/kastırır mı?

BlueStacks'in öyle bir problem yaratacağını düşünmüyorum. Lag internetten kaynaklıdır ama ani takılma oluyorsa RAM'den kaynaklı olabilir. Yeni bilgisayarlar en az 8 GB barındırmak zorunda.

Özellikler şu: 4 GB RAM, Intel Core i5 7200U, NVIDIA GeForce MX130 ve Intel HD Graphics 620. bu cihazda BlueStacks yüklemek PC'yi ya yavaşlatır mı? Gayet güzel şekilde oynuyorum ama donma ve laglar oluyor ileride RAM alınca düzelir diye düşünüyorum. Neyse soru bu BlueStacks PC'yi yavaşlatır mı/kastırır mı?

Ben İnternet kafede indirmiştim bir kez. Gayet iyi bir sistemdi CS:GO'yu açarken hiçbir sıkıntı yok fakat PUBG'ye geçtiği zaman PUBG açılmıyordu bile. Normalde PUBG'de en yüksek ayarlarda 50 FPS veriyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı