T Temris1 Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Mayıs 2021 #11 Shaw Dickerson dedi: Bence pek bir artısı yok, Memu ya da bakabilirsin. Zaten ne özelliği olacakta? Android oyununu düzgün oynatsın yeter. Genişletmek için tıkla... Siz hangisini kullanıyorsunuz hocam .
Shaw Dickerson dedi: Bence pek bir artısı yok, Memu ya da bakabilirsin. Zaten ne özelliği olacakta? Android oyununu düzgün oynatsın yeter. Genişletmek için tıkla... Siz hangisini kullanıyorsunuz hocam .
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 25 Mayıs 2021 #12 Temris1 dedi: Siz hangisini kullanıyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Ben kullanmıyorum emülatör. Emülatör ile işim yok. Üstte yazdıklarımı deneyebilirsin.
Temris1 dedi: Siz hangisini kullanıyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Ben kullanmıyorum emülatör. Emülatör ile işim yok. Üstte yazdıklarımı deneyebilirsin.
4 408091 Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.736 Çözümler 12 25 Mayıs 2021 #13 BlueStacks Android oyunlarını veya uygulamalarını bilgisayarda çalıştırmanızı sağlayan bir yazılımdır. 2. soruya gelecek olursak evet güvenlidir.
BlueStacks Android oyunlarını veya uygulamalarını bilgisayarda çalıştırmanızı sağlayan bir yazılımdır. 2. soruya gelecek olursak evet güvenlidir.
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 25 Mayıs 2021 #14 Carven dedi: Güvenlidir. Genişletmek için tıkla... Ben girdiğim zaman mail ime başka bir cihazdan erişilmişti. Acaba neden kaynaklıdır. Ben bluestacks diye düşünmüştüm.
Carven dedi: Güvenlidir. Genişletmek için tıkla... Ben girdiğim zaman mail ime başka bir cihazdan erişilmişti. Acaba neden kaynaklıdır. Ben bluestacks diye düşünmüştüm.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 25 Mayıs 2021 #15 Doruk Efe dedi: Ben girdiğim zaman mail ime başka bir cihazdan erişilmişti. Acaba neden kaynaklıdır. Ben bluestacks diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... O kadar popüler uygulama öyle bir şey yapmaz.
Doruk Efe dedi: Ben girdiğim zaman mail ime başka bir cihazdan erişilmişti. Acaba neden kaynaklıdır. Ben bluestacks diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... O kadar popüler uygulama öyle bir şey yapmaz.
4 408091 Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.736 Çözümler 12 25 Mayıs 2021 #16 Doruk Efe dedi: Ben girdiğim zaman mailime başka bir cihazdan erişilmişti. Acaba neden kaynaklıdır. Ben BlueStacks diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... BlueStacks üzerinden Google Play'e kendi hesabınıza giriş yaptığınız için öyle bir mesaj gelmiştir korkmanıza gerek yok.
Doruk Efe dedi: Ben girdiğim zaman mailime başka bir cihazdan erişilmişti. Acaba neden kaynaklıdır. Ben BlueStacks diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... BlueStacks üzerinden Google Play'e kendi hesabınıza giriş yaptığınız için öyle bir mesaj gelmiştir korkmanıza gerek yok.
T Temris1 Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Mayıs 2021 #17 Shaw Dickerson dedi: Ben kullanmıyorum emülatör. Emülatör ile işim yok. Üstte yazdıklarımı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman şöyle diyim , nox memu bluestacks arasinda hangisini önerirsiniz? İşlemcim i7 8700k
Shaw Dickerson dedi: Ben kullanmıyorum emülatör. Emülatör ile işim yok. Üstte yazdıklarımı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman şöyle diyim , nox memu bluestacks arasinda hangisini önerirsiniz? İşlemcim i7 8700k
Carven Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #18 Doruk Efe dedi: Ben girdiğim zaman mailime başka bir cihazdan erişilmişti. Acaba neden kaynaklıdır. Ben BlueStacks diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Bulestacks başka bir cihaz. Telefon gibi gözükür. Sizin oturduğunuz yeri gösteriyorsa büyük ihtimalle BlueStacks'dir.
Doruk Efe dedi: Ben girdiğim zaman mailime başka bir cihazdan erişilmişti. Acaba neden kaynaklıdır. Ben BlueStacks diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Bulestacks başka bir cihaz. Telefon gibi gözükür. Sizin oturduğunuz yeri gösteriyorsa büyük ihtimalle BlueStacks'dir.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 25 Mayıs 2021 #19 Temris1 dedi: Peki o zaman şöyle diyim , nox memu bluestacks arasinda hangisini önerirsiniz? İşlemcim i7 8700k Genişletmek için tıkla... Nox.
Temris1 dedi: Peki o zaman şöyle diyim , nox memu bluestacks arasinda hangisini önerirsiniz? İşlemcim i7 8700k Genişletmek için tıkla... Nox.
4 408091 Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.736 Çözümler 12 25 Mayıs 2021 #20 Temris1 dedi: Peki o zaman şöyle deyim, Nox MEmu BlueStacks arasinda hangisini önerirsiniz? İşlemcim i7 8700K. Genişletmek için tıkla... Sadece işlemci değil diğer parçalarınızı da yazın ve ne amaçla kullanacaksınız?
Temris1 dedi: Peki o zaman şöyle deyim, Nox MEmu BlueStacks arasinda hangisini önerirsiniz? İşlemcim i7 8700K. Genişletmek için tıkla... Sadece işlemci değil diğer parçalarınızı da yazın ve ne amaçla kullanacaksınız?