Siz hangisini kullanıyorsunuz hocam .Bence pek bir artısı yok, Memu ya da bakabilirsin. Zaten ne özelliği olacakta? Android oyununu düzgün oynatsın yeter.
Siz hangisini kullanıyorsunuz hocam .Bence pek bir artısı yok, Memu ya da bakabilirsin. Zaten ne özelliği olacakta? Android oyununu düzgün oynatsın yeter.
Siz hangisini kullanıyorsunuz hocam.
Ben girdiğim zaman mail ime başka bir cihazdan erişilmişti. Acaba neden kaynaklıdır. Ben bluestacks diye düşünmüştüm.Güvenlidir.
O kadar popüler uygulama öyle bir şey yapmaz.Ben girdiğim zaman mail ime başka bir cihazdan erişilmişti. Acaba neden kaynaklıdır. Ben bluestacks diye düşünmüştüm.
Ben girdiğim zaman mailime başka bir cihazdan erişilmişti. Acaba neden kaynaklıdır. Ben BlueStacks diye düşünmüştüm.
Peki o zaman şöyle diyim , nox memu bluestacks arasinda hangisini önerirsiniz? İşlemcim i7 8700kBen kullanmıyorum emülatör. Emülatör ile işim yok. Üstte yazdıklarımı deneyebilirsin.
Ben girdiğim zaman mailime başka bir cihazdan erişilmişti. Acaba neden kaynaklıdır. Ben BlueStacks diye düşünmüştüm.
Nox.Peki o zaman şöyle diyim , nox memu bluestacks arasinda hangisini önerirsiniz? İşlemcim i7 8700k
Peki o zaman şöyle deyim, Nox MEmu BlueStacks arasinda hangisini önerirsiniz? İşlemcim i7 8700K.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.