Çözüldü BlueStacks WhatsApp için 4 GB RAM yeter mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Stoch

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Şimdiye kadar WhatsApp Web kullanıyordum, telefondan internet ihtiyacı duyduğu için ve kısıtlı ayarlar yüzünden kullanmayı bırakmak istiyorum. BlueStacks WhatsApp önerenler oldu ama RAM çok kullanıyormuş, 4 GB RAM'im var Wındows 10 kullanıyorum, kullanırken arkada tarayıcı, oyun, vs uğraşmayacağım. Sadece WhatsApp açık duracak. Bir sıkıntı yaşar mıyım?
Güncelleme:

Şuan program çok yavaş çalışıyor, üstten çektiğimde güncelleme yaptığını gördüm, güncelleme yaptıktan sonra yavaşlık düzelir inşallah.

Son düzenleme:
Çözüm
Özetle; BIOS'a girip Advanced kısmından AMD VC (AMD kullananlar için) kısmını etkinleştirin Enabled yapın. Ardından Windows'a girip görev yöneticisi> Performans>CPU> Alt bölgede bulunan, Sanallaştırma yazısının yanında Etkin yazıyor ise işlem tamamdır. Ardından BlueStacks'e girip ekte bıraktığım ayarları yapınız. Böylelikle 4 GB RAM yetiyor.
Hocam BlueStacks sanallaştırma açılmadığı sürece çok yavaş bir program. Pek verimli olmaz diye düşünüyorum.

Dostum Microsoft Store'de WhatsApp desktop var onu indirip telefondan bağlayıp kullanabilirsin.
Tüm uygulamaları denedim, hepsi telefona bağlanıyor. Ben bağlamadan kullanmak istiyorum.
Bilgisayarın üstünde Assisst diye bir tuş var mı?
Assıst, WEB, VAIO. Bunlar ekranın hemen sol altında, klavyeni sol üstünde bulunuyor.

Tüm uygulamaları denedim, hepsi telefona bağlanıyor. Ben bağlamadan kullanmak istiyorum.

Assıst, WEB, VAIO. Bunlar ekranın hemen altında, klavyeni sol üstünde bulunuyor.
Bilgisayar açma tuşuna bastıktan sonra açılırken Assisst tuşuna art arda basın oradan BIOS kurulumunu başlatı seçin BIOS'a girecektir.

Bilgisayar açma tuşuna bastıktan sonra Assisst tuşuna art arda basın oradan BIOS kurulumunu başlatı seçin BIOS'a girecektir.
Hiç BIOS'a girmedim, neler yapacağımı bilmiyorum. Nasıl çıkış yapacağımı bile bilmiyorum

Hiç BIOS'a girmedim, neler yapacağımı bilmiyorum. Nasıl çıkış yapacağımı bile bilmiyorum

Menüsü basit hocam yaparsınız bence . Ben yardımcı olurum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki gibi yapacaksınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…