Çözüldü BlueStacks X kurulumunda sistem "CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT" hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Canos2234

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, az önce BlueStacks X indirdim. Kurulum sırasında mavi ekran aldım, bu bilgisayarı aldığımdan beri ilk mavi ekrandı. Hata şu "CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT". Araştırdığımda birçok kişinin BlueStacks kurulumu sırasında aynı hatayı aldığını öğrendim. Şimdi sorum şu; bilgisayar yeniden başladığında BlueStacks otomatik açıldı ve bir sıkıntı yok gibi gözüküyordu yine de herhangi bir oyun indirmedim, Reddit'e baktığımda BIOS'tan sanallaştırma gibi bir ayar olduğunu onu açılması gerektiğini gördüm. Bu ayar tam olarak nedir ve açmama gerek var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Anakartım ASUS.

Anakartının modeli nedir? ASUS anakartlarda advanced>cpu kısmında Intel virtualization ayarı diye geçer.

Sorunu çözdüm, BIOS'ta SVM adlı ayarı enabled yapmak gerekiyor. Sonrasında mavi ekran almadım.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…