kutkusencn Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 Yer Muğla Datça Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Eylül 2021 #1 Merhabalar. Böyle bir hata aldım. Bu hatayı nasıl çözerim?
Efbiay0 Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 908 Çözümler 18 3 Eylül 2021 #2 Hyper-v ayarını kapatmayı deneyin. Windows logosuna sağ tıklayın. En üstten uygulamalar ve özellikleri seçin. Açılan pencerede sağ taraftaki programlar ve özellikler sekmesine girin. Açılan ekranda sol taraftan Windows özelliklerini aç veya kapatı seçin. Oradan Hyper-v ayarını devre dışı bırakın. Son düzenleme: 3 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Hyper-v ayarını kapatmayı deneyin. Windows logosuna sağ tıklayın. En üstten uygulamalar ve özellikleri seçin. Açılan pencerede sağ taraftaki programlar ve özellikler sekmesine girin. Açılan ekranda sol taraftan Windows özelliklerini aç veya kapatı seçin. Oradan Hyper-v ayarını devre dışı bırakın.
Qzeybei Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 500 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Eskişehir 3 Eylül 2021 #3 Efbiay0 dedi: Hyper-v'yi kapatmayı deneyin. Windows logosuna sağ tıklayın. En üstten uygulamalar ve özellikleri seçin. Açılan pencereden sağ taraftaki programlar ve özellikler sekmesine girin. Açılan ekranda sol taraftan Windows özelliklerini aç veya kapatı seçin. Oradan Hyper-v ayarını devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Kontrol için bir göz attım hocam, ama o ayarı bulamadım. Donanım destekli sanallaştırmayı BIOS üstünden açıp mı yapmamız gerek acaba işlemi? Artı 0 Eksi
Efbiay0 dedi: Hyper-v'yi kapatmayı deneyin. Windows logosuna sağ tıklayın. En üstten uygulamalar ve özellikleri seçin. Açılan pencereden sağ taraftaki programlar ve özellikler sekmesine girin. Açılan ekranda sol taraftan Windows özelliklerini aç veya kapatı seçin. Oradan Hyper-v ayarını devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Kontrol için bir göz attım hocam, ama o ayarı bulamadım. Donanım destekli sanallaştırmayı BIOS üstünden açıp mı yapmamız gerek acaba işlemi?