Bluetooth 4.0 kulaklık Bluetooth 2.0 bir adaptör ile çalışır mı?

11demir11

Kilopat
Daha fazla  
Telefonum için aldığım Bluetooth 4.0 bir kulaklık mevcut.
  • Bu kulaklık bilgisayarıma alacağım Bluetooth 2.0 bir adaptör ile çalışır mı?
  • Yoksa illa adaptör olarak 4.0 mı tercih edilmeli?
Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Handsome Reis Trust 18187 almayı düşünüyorum da memnun musunuz ? Ayrıca bu ürünü alıp bilgisayara takınca olay bitiyor mu sanırım birşeyler indirmemiz gerekiyormuş bunlar nedir teşekkürler ?
Yeni bilgisayarımda ve Windows 10 ile sıkıntısız kullanıyorum. Takar takmaz internetten gerekli Bluetooth sürücülerini indirdi Windows.

Yeni bilgisayarımda ve Windows 10 ile sıkıntısız kullanıyorum. Takar takmaz internetten gerekli Bluetooth sürücülerini indirdi Windows.
Hocam yani problem yok diyorsun ben windows 7 kullanıyorum kablosuz kulaklık için almayı düşünüyorum teşekkürler sağolasın.
Rahatsız ediyorum reis kusura bakma bugün aldım trust marka adaptörü kurulum kılavuzunda taktığım zaman sağ alt simgelerin orda bluetooth işaretinin olması gerektiğini gösteriyor fakat taktım o simge yok simgeyi açmayı denedim bu bildirim simgesi şu anda etkin değil diyor nasıl kurulum yapıcam ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı