Bluetooth 5.0 adaptör tavsiye

Ghuna89

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim anakartim B460M A PRO. Bu model Bluetooth desteklemiyormuş ne yazık ki kendime USB girişli bir Bluetooth adaptör almayı düşünüyorum. 5.0 olması gerekiyor çünkü kulak içi kulaklığımı bağlayacağım kulaklık 5.0 destekliyor.

1.bana verebileceğiniz bir adaptör tavsiyesi var mıdır 5.0?

2.bir başka sorum bu kulak içi kulakligi örneğin Galaxy bud Plus Pro diyelim Bluetooth ile bağladığımda hem mikrofon hem de karşıdan gelen sesi alabilir miyim yani örnegin is toplantılarıni gerçekleştirebilir miyim?

3.benim Windows'um 10 ama etkinleştirilmemiş. Etkinleştirmem zorunlu mu Bluetooth için yoksa gerek yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçen uygunsa hem bluetooth 5.0 hem wifi 6 bir arada pci kart alabilirsin. Usb aygıtlardan daha hızlıdır.
Etkinleştirme ile bluetooth arasında bir ilişki yok ama yine de etkinleştirsen iyi olur.
Mikrofonlu kulaklıksa hem ses alır hem ses yollarsın.

2.bir başka sorum bu kulak içi kulakligi örneğin Galaxy bud Plus Pro diyelim Bluetooth ile bağladığımda hem mikrofon hem de karşıdan gelen sesi alabilir miyim yani örnegin is toplantılarıni gerçekleştirebilir miyim?
Evet, ses cihazlarında Galaxy Bud (Stereo) ve (Hands Free) şeklinde iki cihaz çıkacak. Mikrofonu aktive eden uygulamalar, telefonu Stereo modundan HandsFree’ye geçiriyor. Siz de HandsFree’ye alıp kullanabilirsiniz görüşmelerde.

Evet, ses cihazlarında Galaxy bud (stereo) ve (hands Free) şeklinde iki cihaz çıkacak. Mikrofonu aktive eden uygulamalar, telefonu stereo modundan Handsfree'ye geçiriyor. Siz de Handsfree'ye alıp kullanabilirsiniz görüşmelerde.

Bende de öyle bir kulaklık var Hands Free modunu kapattım çünkü mikrofonu devreye girdiğinde bilgisayardan ses gelmiyordu. Bluetooth 5.0 değil ama ben TP-Link'in bluetouth 4.0 ürününü kullanıyorum tak kullan ürünü. İlla 5.0 isterseniz eğer USB şeklinde henüz piyasada yok diye biliyorum bazı markaların var ama o markaların ne olduğu belli değil. 5.0 isterseniz arkadaşın dediği gibi kart olarak alabilirsiniz. Windows 10'u etkinleştirmenize gerek yok kullanabilirsiniz. Ayrıca kulaklığınız BT 5.0 olsa bile 4.0'a bağlanıp çalışır.

İsterseniz buna da bakabilirsiniz tabii.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı