Bluetooth 5.1 çipinde gecikme olur mu?

xgravity

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. İyi bir Bluetooth 5.1 ya da üst sürümde iyi bir Bluetooth çipi almayı planlıyorum.

Diyelim ki; gamepad, klavye (touchpadli klavye) ve kulaklığımı Bluetooth çipiyle eşleştirip, bilgisayarıma bağladım.

Bu durumda herhangi bir şeyde (input ve ses'de) aşırı gecikme yani lag olur mu? Genellikle kod geliştirip, hikayeli oyunlar oynayacağım hep.

Arkadaşlar merhaba. İyi bir Bluetooth 5.1 ya da üst sürümde iyi bir Bluetooth çipi almayı planlıyorum.

Diyelim ki; gamepad, klavye (touchpadli klavye) ve kulaklığımı Bluetooth çipiyle eşleştirip, bilgisayarıma bağladım.

Bu durumda herhangi bir şeyde (input ve ses'de) aşırı gecikme yani lag olur mu? Genellikle kod geliştirip, hikayeli oyunlar oynayacağım hep.

O kadarcık şeyden bir şey olmaz hikayeli oyuna gider de Online veya FPS oyunlarında hissedersin.

Sürümünü bilmiyorum da aktif olarak bir telefon kulaklığı ve gamepad kullanıyorum. Dualsense kullanıyorum gecikme 0 yani asla hissetmiyorum ufacık bir şey bile yok. Fakat kullandığım kulaklıkta çok fazla gecikme oluyor bi 1-2 sn gecikme oluyor en az.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı