Bluetooth açma kapama gözükmüyor

OgiClk

Megapat
Daha fazla  
Bluetooth açma kapama tuşu kayboldu. İnternetten her türlü tavsiyeyi denedim ancak sorun devam ediyor. Aygıt yöneticisinde gözükmüyor ancak "görünüm" menüsünde gözüküyor. Hizmetlerden bütün Bluetooth hizmetlerini elle yaptım. Sürücüleri güncelledim. Sorun ile ilgili bir çok başlık açılmış ama hiç birinde tam çözüme ulaşılamamış.

Windows sürümüne göre değişiklik gösterebilir.
Hızlı işlem merkezinden Tüm Ayarlar->Sistem->Bildirimler ve Eylemler sekmesinin sayfasındaki Hızlı işlemlerinizi düzenleyin seçeneğini tıklayın. sağda açılan panelde Ekle seçeneğini tıklayın.
Açılan menüde Bluetooth seçeneğini ekleyip Bitti seçeneğini tıklayarak tamamlayın.

Cevabın için teşekkür ederim ama bilgisayarda şu an Bluetooth yok gözüküyor yani sanki öyle bir özellik yokmuş gibi. Bir anda oldu.

İlginiz için teşekkürler bugün sorunu Driver Booster kullanarak çözdüm herkes Driver Booster'ı kötülemiş fakat 1 haftalık uğraş sonucunda sadece Driver Booster ile çözebildim sorunu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…