Bilgisayar açma kapama sesi çıkarıyor

ne_60

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım sürekli açma kapama sesi çıkarıyor ve bu sesi çıkarırken donuyor sonra çalışmaya devam ediyor. 3-4 saniye sürüyor ve oyun oynarken oluyor. Nedeni nedir?

2.el aldım bilmiyorum öğrenebilme ihtimalim var mı?

CPU-Z üzerinden öğrenebilirsiniz ve sorun bilgisayarı aldığınızdan beri mi var? Belki satan kişi ne olduğunu biliyordur.

CPU-Z üzerinden öğrenebilirsiniz ve sorun bilgisayarı aldığınızdan beri mi var? Belki satan kişi ne olduğunu biliyordur.

İlk başlarda açıp kapatırken ses geliyordu normaldi. Şimdi M&B Bannerlord oynarken ses çıkmaya başladı ve o günden beri çıkıyor (GTA 5 oynarken de bayağı çıkıyordu o günden beri GTA oynamiyorum saldım gtayi)

BIOS saatiniz doğru mu oradan kaynaklı sorun da olabilir. Ayrıca bilgisayarın donduğunu söylemişsiniz bilgisayar ses çıkarırken sürekli yanıp sönen kırmızı (kasadan kasaya değişir) durumuna dikkat edebilir misiz? Belki depolama kaynaklı bir sorun da olabilir.

Son düzenleme:
BIOS saatiniz doğru mu oradan kaynaklı sorun da olabilir. Ayrıca bilgisayarın donduğunu söylemişsiniz bilgisayar ses çıkarırken sürekli yanıp sönen kırmızı (kasadan kasaya değişir) durumuna dikkat edebilir misiz? Belki depolama kaynaklı bir sorun da olabilir.
Yok öyle bir ışık yok

Bir tane yeşil ışık var onu kontrol ederim.

Hocam yeşil ışığa baktım sürekli yanıyor sesle alakası yok. Anakart modeline bakmayı unuttum onu cumartesi söylerim.

Son düzenleme:
Bilgisayarınız SSD'li mi HDD'li mi bir de SSD ise depolamada sorun yoktur.
1 SSD 1 HDD var ? Windows ssdye kurulu 256gb 195i boş

Hocam linkte pcnin videosu var

Tık dık diye ses çıkarıyor iyi dinleyin

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı