Abi o sesi tam anlamadım, amma benim telefondada oyun oynarken donuyor ve ses cikiyor belki oyle sesdir o ısınma probleminden oluyor.
Anakart modelininiz nedir?
2.el aldım bilmiyorum öğrenebilme ihtimalim var mı?
CPU-Z üzerinden öğrenebilirsiniz ve sorun bilgisayarı aldığınızdan beri mi var? Belki satan kişi ne olduğunu biliyordur.
ihtiyac yok win+ r calistir acilicaq oraya msconfing yazsın butun bilgiler gelirCPU-Z üzerinden öğrenebilirsiniz ve sorun bilgisayarı aldığınızdan beri mi var? Belki satan kişi ne olduğunu biliyordur.
Yok öyle bir ışık yokBIOS saatiniz doğru mu oradan kaynaklı sorun da olabilir. Ayrıca bilgisayarın donduğunu söylemişsiniz bilgisayar ses çıkarırken sürekli yanıp sönen kırmızı (kasadan kasaya değişir) durumuna dikkat edebilir misiz? Belki depolama kaynaklı bir sorun da olabilir.
BIOS saatiniz doğru mu oradan kaynaklı sorun da olabilir. Ayrıca bilgisayarın donduğunu söylemişsiniz bilgisayar ses çıkarırken sürekli yanıp sönen kırmızı (kasadan kasaya değişir) durumuna dikkat edebilir misiz? Belki depolama kaynaklı bir sorun da olabilir.
BIOS saatiniz doğru mu oradan kaynaklı sorun da olabilir. Ayrıca bilgisayarın donduğunu söylemişsiniz bilgisayar ses çıkarırken sürekli yanıp sönen kırmızı (kasadan kasaya değişir) durumuna dikkat edebilir misiz? Belki depolama kaynaklı bir sorun da olabilir.
1 SSD 1 HDD var ? Windows ssdye kurulu 256gb 195i boşBilgisayarınız SSD'li mi HDD'li mi bir de SSD ise depolamada sorun yoktur.
Hocam linkte pcnin videosu varBilgisayarınız SSD'li mi HDD'li mi bir de SSD ise depolamada sorun yoktur.
Tık dık diye ses çıkarıyor iyi dinleyinBilgisayarınız SSD'li mi HDD'li mi bir de SSD ise depolamada sorun yoktur.
Tık dık diye ses çıkarıyor iyi dinleyin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.