Bluetooth adaptör ile kulaklık kullanırken 1sn gecikme oluyor

Slygear

Hectopat
TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 mini USB adaptör kullanıyorum ve normal bir Bluetooth kulaklık ile birlikte kullanırken yaklaşık 1 saniyelik gecikme oluyor, sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bluetooth sürümü biraz eski bir adaptör oldugu için olabilir ayrıca bilgisayara takılan Bluetooth USB'lerinin çoğu çok da kaliteli degil bazıları dışında.

TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 mini USB adaptör kullanıyorum ve normal bir Bluetooth kulaklık ile birlikte kullanırken yaklaşık 1 saniyelik gecikme oluyor, sebebi ne olabilir?

Hocam Bluetooth gecikmesi var normaldir. 5.0 da olsa gecikme olacaktır . Kendinizi yormayın , öyle kullanamıyorsanız kablo ile kullanın. Benim bir kaç bin dolarlık kulaklıklarım amfilerim var . Hiç kablosuz kullanmadım hiç birini , hiç bir zaman . Ses de bozulma kalite kaybı gecikme v.s .

Elindeki BT adaptörü USB 2.0 arabirimini kullanıyor. Eğer adaptörü sistemindeki USB 2.0 portlarından, özellikle direkt anakartının üstündeki bir tanesine takmadıysan bundan kaynaklı sorun yaşıyor olabilirsin. Genelde bu portlar siyah renkli olur ve her zaman direkt anakartın portuna bağlamanda fayda vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı