Merhaba. Windows bilgisayarıma AirPods bağlamak istiyorum buna uygun bir Bluetooth adaptör öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.
TP-link UB500 kullanıyorum gayet memnunum, öneririm.Merhaba. Windows bilgisayarıma AirPods bağlamak istiyorum buna uygun bir Bluetooth adaptör öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.
Bendeki kulaklık 5.3 özelliğine sahip.5’lik olanını alırsam çalışır mı yoksa 5.3’lük şart mı ?![]()
Ugreen Mini USB Dongle Siyah Bluetooth 5.0 Adaptör | ITOPYA
Ugreen Mini USB Dongle Siyah Bluetooth 5.0 Adaptör En iyi fiyat seçenekleri ile 80889 ITOPYA'dawww.itopya.com
5.3'te çıkmış ama 2 katı fiyat var.
Çalışır, illa 5.3 olmasına gerek yok.Bendeki kulaklık 5.3 özelliğine sahip.5’lik olanını alırsam çalışır mı yoksa 5.3’lük şart mı ?
Bu işimi görür mü sence: https://www.google.com/aclk?sa=l&ai...hUKEwjYnr-X4dSCAxVDSfEDHZI8D84Qww8I-Qg&adurl=Çalışır, illa 5.3 olmasına gerek yok.
Markayı pek tanımıyorum, değerlendirme yapılmamış ve yurt dışından almanıza gerek yok kargo süresi uzayacak o yüzden önermem TP-Link marka adaptörlere yönelebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.