Bluetooth adaptör önerisi

Ronin Algos

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070Super R7 5800X3D ROG X570 2X16 Corsair Vengeance 3200mHz
Merhaba Wireless bir kulaklık alacağım ama Bluetooth özelliği masaüstümde bulunmuyor, internetten arattığımda ise 5.0 fiyatlarında 5.3 Bluetooth destekleyen modeller var, farkları nelerdir? Ve en doğru marka-model seçimi hangisidir? Yardımcı olursanız sevinirim.

TP Link UB500 alabilirsin.

Geçenlerde yurt dışı 5.4 bir dongle buldum 150 TL vergi mergi ile 300'ze geliyordu.
Firmaya sordum hangi çipi kullanıyorsunuz diye, şaka gibi bu bilgiyi sizle paylaşamayız dediler, Amazon üzerinden kendileri satıyordu, bu bilgiyi söyleyemiyorlarsa bu cihazın içinde ben 5.4 çip olmasına inanmam, driver bile yoktu plug&play cihazdı, size de tavsiye etmem.

TP-Link UB500 alabilirsin.

Geçenlerde yurt dışı 5.4 bir dongle buldum 150 TL vergi mergi ile 300'ze geliyordu.
Firmaya sordum hangi çipi kullanıyorsunuz diye, şaka gibi bu bilgiyi sizle paylaşamayız dediler, Amazon üzerinden kendileri satıyordu, bu bilgiyi söyleyemiyorlarsa bu cihazın içinde ben 5.4 çip olmasına inanmam, driver bile yoktu plug&play cihazdı, size de tavsiye etmem.

Kesinlikle yazılımla o sürümümmüş gibi gösteriyorlar alıp kullanınca kesilmeler oluyor seste aşırı bir kayma oluyor kullanılamaz haldeler yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı