Bluetooth Adaptör Önerisi

djgozlerifacali

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul/İzmir
Daha fazla  
Bluetooth kulaklığımı masaüstü bilgisayarımda kullanmak istiyorum.

Bunun için herhangi bir Bluetooth adaptör alırsam işimi görür mü? Eğer sıkıntı olmazsa en ucuzundan bir tane almayı düşünüyorum.

Kullandığım kulaklık Xiaomi Redmi Airdots.

Yaklaşık 3 aydır TP-Link UB400 Nano kullanıyorum, kasam aşağıda, koltuğumda sıkıntı yok, ayrıca odadan mutfağa gidiyorum orada bile çekiyor (6 metre falan mesafede). (Duvarlar yeni nesil kağıt helva duvar). Ben alırken bakmıştım, diğer adaptörler için, kasanın arkasına taktım çekmiyor falan diyordu insanlar ilginç şekilde.

Yaklaşık 3 aydır TP-Link UB400 Nano kullanıyorum, kasam aşağıda, koltuğumda sıkıntı yok, ayrıca odadan mutfağa gidiyorum orada bile çekiyor (6 metre falan mesafede). (Duvarlar yeni nesil kağıt helva duvar). Ben alırken bakmıştım, diğer adaptörler için, kasanın arkasına taktım çekmiyor falan diyordu insanlar ilginç şekilde.
Benim bahsettiğim de bu ayarda muhtelif adaptörler. Telefonda kullandığım gibi kullanabileceksem bir tane satın almayı düşünüyorum. Eşlemede, senkronizasyonda bir problem olmuyorsa eğer beklemeden sipariş vereceğim.

Benim bahsettiğim de bu ayarda muhtelif adaptörler. Telefonda kullandığım gibi kullanabileceksem bir tane satın almayı düşünüyorum. Eşlemede, senkronizasyonda bir problem olmuyorsa eğer beklemeden sipariş vereceğim.
Konuyu hortlattığım için kusura bakmayın ama sizin yaşadığınız sorunun aynısını yaşıyorum. Belirtilen kulaklığa sahibim ve masaüstü bilgisayarım için bir bluetooth cihazına ihtiyacım var. Siz bu sorunu çözebildiniz mi ? Kulaklığı telefonda kullandığınız gibi pcde de kullandıracak bir bluetooth buldunuz mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı