Bluetooth adaptör "sürücü sorunlu" hatası veriyor

Eren0o0

Femtopat
Daha fazla  
TP-Link UB500 5.0 Bluetooth adaptöre sahibim, kendi sitesinden driverini indirdim, kurdum. 1 2 gün düzgün calıstı ancak şimdi aygıt yöneticisinde sürücü düzgün çalısmıyor hatası alıyorum ve bağlantı kuramıyorum Bluetooth'la. Driveri tekrar kurmayı denedim ancak çözülmedi. Ne yapmam gerek?

Sürücüyü dener misin?
ZIP dosyasını ayıklayın ve ayıkladığınız klasörden kurulum yapmayı deneyin.
Aşağıdaki siteden indirebilirsiniz:
Aynı sorun devam ederse bu sürücüyü kurun:

Hocam sorun tam olarak çözülmüyor PC'yi her açtığımda Aygıt Yöneticisi'nden sürücüyü güncelleştir yapmam gerekiyor yapınca calısıyor ve her seferinde yapmam gerekiyor tam bir çözüm biliyorsanız dinlemek isterim.

Otomatik sürücü yüklemesini kapatalım:​

1. Çalıştır komutunu açmak için Windows tuşu + r klavye kısayolunu kullanın.
  2. Yerel grup ilkesi düzenleyicisini açmak için gpedit.msc yazın ve tamam öğesine tıklayın.
  3. Aşağıdaki yolu izleyin:
    • bilgisayar yapılandırması>yönetim şablonları>Windows bileşenleri>Windows Update>Windows Update ten sunulan güncelleştirmeleri yönet
  4. Sağ tarafta, Windows Update'e sahip sürücüleri dahil etme ilkesine çift tıklayın.
  5. Etkin seçeneğini belirleyin.
  6. Uygula öğesine tıklayın.
  7. Tamam öğesine tıklayın.
Önceden Verdiğim linkten Sürücüyü Tekrar kuralım.

Otomatik sürücü yüklemesini kapatalım:​

1. Çalıştır komutunu açmak için Windows tuşu + r klavye kısayolunu kullanın.
  2. Yerel grup ilkesi düzenleyicisini açmak için gpedit.msc yazın ve tamam öğesine tıklayın.
  3. Aşağıdaki yolu izleyin:
    • bilgisayar yapılandırması>yönetim şablonları>Windows bileşenleri>Windows Update>Windows Update ten sunulan güncelleştirmeleri yönet
  4. Sağ tarafta, Windows Update'e sahip sürücüleri dahil etme ilkesine çift tıklayın.
  5. Etkin seçeneğini belirleyin.
  6. Uygula öğesine tıklayın.
  7. Tamam öğesine tıklayın.
Önceden Verdiğim linkten Sürücüyü Tekrar kuralım.
hocam sizin dedğinizi yaptım ancak sorun çözülmedi

Windows arama çubuğuna sistem geri yükleme yazıp enter tuşuna basın.
sistem şuan onarılıyor hocam

Sürücüyü Windows'a bırakmak gerek anlaşılan: Windows Update'de isteğe bağlı sürücüler diye bir sekme var mı?
Varsa yükleyip bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı