Bluetooth adaptörü alınır mı?

Makaleler
3
Elimde Airdots var fakat anakartım Bluetooth desteklemiyor. Bu yüzden ben de adaptör almak istiyorum fakat adaptör alırsam performans nasıl olur bilmiyorum.

En ucuz ve en kaliteli adaptörü önerirseniz ve performansı nasıl olur açıklarsanız sevinirim.

Zamanında 55TL'ye almıştım ama. Eski Bluetooth 4.0 kullansada iş görür. Oyun için çok kötüdür ama.

Daha iyi olsun derseniz:

Performansı iyidir.

Zamanında 55TL'ye almıştım ama. Eski Bluetooth 4.0 kullansada iş görür. Oyun için çok kötüdür ama.
5.0 modelleri pahalı mı oluyor ? Belki oyun için de kullanabilirim o yüzden.

5.0 modelleri pahalı mı oluyor? Belki oyun için de kullanabilirim o yüzden.

5.0 modeli altaki model işte. Bu ikisinden kesinlikle Ugreen tavsiye ederim. 25TL farkla çok daha iyisi.

5.0 modeli altaki model işte. Bu ikisinden kesinlikle Ugreen tavsiye ederim. 25TL farkla çok daha iyisi.
Attığınızı sonradan gördüm hocam pardon.

25 TL fark vermeye değecektir o halde, teşekkür ederim. Airdots'un sesinin çok kötü olması hakkında başka sorularım var fakat başka konuya açarım onu karışıklık olmasın.

Attığınızı sonradan gördüm hocam pardon.

25 TL fark vermeye değecektir o halde, teşekkür ederim. Airdots'un sesinin çok kötü olması hakkında başka sorularım var fakat başka konuya açarım onu karışıklık olmasın.

Rica ederim.

Alternatif olarak bu da var:

Ama gerek yok bence üsteki Ugreen iyidir. Ben özür dilerim düzeltme yaptığım için göremediniz. :)

Rica ederim.

Alternatif olarak bu da var:

Ama gerek yok bence üsteki Ugreen iyidir. Ben özür dilerim düzeltme yaptığım için göremediniz. :)
Gamepad'le oyun için önerir misiniz bunu hocam? Sıkıntı yaşar mıyım alsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı