Bluetooth bağlantısı Wi-Fi etkiler mi?

MarkV

Megapat
Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba laptopumda Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Az önce oyun oynamak istedim ping çok yüksekti sonra kulaklığı kapattım ping düştü acaba bu yüzden mi diye tekrar bağladım ping yine yükseldi. Bana tuhaf geldi böyle bir şeyle ilk defa karşılaştım. Acaba pazarit mi oluşturuyor? Sizce tesadüf mü yoksa mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer aynı bant sinyalleri kullanıyorlar ise etkiliyor. Mesela interneti 2.4GHz ve BT cihazında bu bantta ise ping olabilir. Modemin destekliyor ise 5GHz kullanman daha iyi olur, mesafende çok yoksa.

Merhaba laptopumda Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Az önce oyun oynamak istedim ping çok yüksekti sonra kulaklığı kapattım ping düştü acaba bu yüzden mi diye tekrar bağladım ping yine yükseldi. Bana tuhaf geldi böyle bir şeyle ilk defa karşılaştım. Acaba pazarit mi oluşturuyor? Sizce tesadüf mü yoksa mümkün mü?

Benim eski telefonumda aynı sıkıntı vardı. İşlemcisinin gücü yetmiyor olabilir.

2.4GHz kullanıyorsan öyle oluyor. Modemin destekliyorsa 5 GHz ayarla sorun kalkar.

Problem değil, çok oyun oynamıyorum ama tuhaf geldi 2022 model bir cihazda bunu çözmemeleri, bir de oyuncu bilgisayarı. Eski modemimde vardı 5GHz ama kullanmıyordum, çekmiyordu. Depremzedeyim o modem evde kaldı kullanmıyorum diye 2.4 aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı