Bluetooth destekleyen PS5, mobil ve PC için kullanilabilen All in One kablosuz kulaklık önerisi

eym095

Centipat
Daha fazla  
Dostlar yakında PC toplayacağım ve yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum. PS5 kullanıcısıyım onun için de kulaklık lazımdı. Elimde bir tane JBL tune 510BT var ama oyun oynanacak kadar hızlı tepkime süresi yok ve PS5 uyumlu değil. Kısacası yeni bir kablosuz kulaklık arıyorum, Bluetooth desteklemesi gerek ve PS5, PC, mobil vs. tüm platformlara uygun olması lazım. (Bluetooth destekleyip de dongle ve AUX da destekleyen kulaklık da olur) fiyat olarak da bir 7-8 bin lirayı geçmese iyi olur. Önerileri bekliyorum 🙂 ~Düzenleme: Arkadaşlar PS5 bağlantısı dongle veya kablosuz olsa daha iyi olur 3,5 mm olsa bimden alirim zaten 🤣~

Son düzenleme:
Arctis Nova 7. Dongle ile bilgisayarınıza bağlanır, Bluetooth ile telefonunuza, 3.5mm ile de DualSense'e.

Hatta dilerseniz dongle ile bluetoothu birlikte kullanarak aynı anda iki cihazdan ses alabiliyorsunuz.
Dongle yanında geliyor değil mi geliyorsa 3,5 mm gerek kalmaz dongle ps5 e takarım

Razer Hammerhead Hyperspeed Playstation Licensed. Kendimde kullanıyorum her gün oyun olsun müzik olsun parasının hakkını veriyor.

Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation Licensed. Kendimde kullanıyorum her gün oyun olsun müzik olsun parasının hakkını veriyor.

PC ve mobil cihaza bağlanıyor mu?

Geliyor hocam. Ama sanırım PlayStation'da dongle ile kullanmak için 7P sürümünü almanız lazım. Bir araştırın onu.
Uyumluluklar böyle gözüküyor. Diğer tüm özellikler aynı anladığım kadarıyla 7p de xbox yok ve kafa bant yeri mavi

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250226_231242_Chrome.jpg
    Screenshot_20250226_231242_Chrome.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 16
Uyumluluklar böyle gözüküyor. Diğer tüm özellikler aynı anladığım kadarıyla 7p de xbox yok ve kafa bant yeri mavi

Xbox'ta USB ses lisansı özel çünkü. 7 veya 7P tercih edebilirsiniz.
Özellikle aynı andaki bağlantı olayı çok güzel. BT ile telefondan program dinlerken dongle ile bağlandığınız cihazdan oyun sesi alabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı