Roglue
Hectopat
- Katılım
- 16 Temmuz 2020
- Mesajlar
- 82
Yarıs oyunu profesyonel oynıcaksam sahsen 8N.M dıreksıyon setı alır oynardım. Kısıden kısıye degısır.Oynanan oyun yarış oyunuysa ve bir miktar da rekabetçi oynanmaya başladıysa fark ediyor.
Yarıs oyunu profesyonel oynıcaksam sahsen 8N.M dıreksıyon setı alır oynardım. Kısıden kısıye degısır.Oynanan oyun yarış oyunuysa ve bir miktar da rekabetçi oynanmaya başladıysa fark ediyor.
Yarıs oyunu profesyonel oynıcaksam sahsen 8n. M dıreksıyon setı alır oynardım. Kısıden kısıye degısır.
Evet hocam var. Hatta kendim de F1, AC ve FH4 oynarken kullanıyorum. Titreşim hissiyatı güzel ve Xbox kolundan daha hassas hem tetikler hem de stickler.
Profosyonel olmasa da bir rekabet oluyor. Direksiyon seti için açıkçası param yok bu yüzden gamepad aldım. Gamepadin tepki süresi o yüzden benim için çok önemliydi. Bundan önce gamesir g7 kullandım ve şimdi de cyclone 2 aldım. Haricinde de total 12 adet gamepad kullandım. Xbox aralarında tepki süresi olarak en kötüsü ve en fazla viraj kaçırdığım oldu. 95 zorlukta f1 23 oynuyorum şu anda ve 100/105 seviyelerinde oynayan direksiyon seti olan bir arkadaşımla kapışıyorum genelde. O yüzden gerçekten fark ediyor bu tepki süresi yarış oyunlarında. 10-15k elden çıkarıp bi t300 rs gt veya en azından t150 pro alacak param olsa ben de alırdım zaten 2. eldenYarıs oyunu profesyonel oynıcaksam sahsen 8N.M dıreksıyon setı alır oynardım. Kısıden kısıye degısır.
Bu kol kablolu sadece ama kablolu kollar arasında da önereceğim en iyi kol denebilir. Xbox lisansından dolayı kablosuz kullanılamıyor ama tetik titreşimi sayesinde yolu cyclone 2'den daha iyi hissedebiliyorsunuz. Aynı zamanda pc uygulaması üzerinden polling rate'i 1000hz yapabilirsiniz bu sayede gecikmesi de azalır. Aralarındaki ana fark cyclone 2 tmr kullanıyor bu kol hall effect, cyclone 2 kablosuz bu kablolu.Aralarındaki fark nedir ? dediğiniz model dongle olayından dolayı kafama yattı ( gpx2 kulaklık ve mouse kullanıyorum 2 dongle hali hazırda var 3. Dongle gecikme yapar mı(tahminimce cpuya yük bindirir)) daha iyisi ya da emsalleri var mıdır?
Profesyonel olmasa da bir rekabet oluyor. Direksiyon seti için açıkçası param yok bu yüzden gamepad aldım. Gamepadin tepki süresi o yüzden benim için çok önemliydi. Bundan önce GameSir G7 kullandım ve şimdi de Cyclone 2 aldım. Haricinde de Total 12 adet gamepad kullandım. Xbox aralarında tepki süresi olarak en kötüsü ve en fazla viraj kaçırdığım oldu. 95 zorlukta F1 23 oynuyorum şu anda ve 100/105 seviyelerinde oynayan direksiyon seti olan bir arkadaşımla kapışıyorum genelde. O yüzden gerçekten fark ediyor bu tepki süresi yarış oyunlarında. 10-15k elden çıkarıp bir T300 RS GT veya en azından T150 Pro alacak param olsa ben de alırdım zaten 2. elden.
Bu kol kablolu sadece ama kablolu kollar arasında da önereceğim en iyi kol denebilir. Xbox lisansından dolayı kablosuz kullanılamıyor ama tetik titreşimi sayesinde yolu Cyclone 2'den daha iyi hissedebiliyorsunuz. Aynı zamanda PC uygulaması üzerinden polling Rate'i 1000Hz yapabilirsiniz bu sayede gecikmesi de azalır. Aralarındaki ana fark Cyclone 2 tmr kullanıyor bu kol Hall effect, Cyclone 2 kablosuz bu kablolu.
3 dongle işini çok bilmiyorum hocamHocam sizi çok yordum fakat tmr Hall edecektim arasındaki fark nedir?
Meraktan Wraith'e baktım
Sanıyorum ki 2.4 dongle oluyor 200 Hz diyor çok az değil mi? Fareyi kullandığımda 8K ile 1 k arasındaki farkı bile çok net kavrayamıyorum ama 1 k altı ciddi gecikmeli oluyor. 3 dongle işine bir şey dememişsiniz problem çıkar mı sizce![]()
BIGBIG WON Rainbow 2 Pro Combo Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
3 dongle işini çok bilmiyorum hocambana sorarsanız GameSir almanız en mantıklısı. Tmr Hall effectten daha hassas ve daha az güç tüketen bir teknoloji ve ikisi de stick drift olmayan teknolojiler. Ama düz oyunda çok fark edilmiyorlar FPS oynanmadığı sürece. Yarış oyunlarında bu fark aşırı belli olmuyor gözlemlediğim kadarıyla. Gene de tmr daha güzel geldi bana eldeki his olarak.
Pek açıklayıcı anlatamamışım ama anladığını düşünüyorumSanırım kablosuz olanı tercih edeceğim kardeşimle 2 kişilik oyunlar oynamak için almayı düşünüyoruz almışkende iş görsün diye FH5'te de iş görsün dedimFPS oyunlarını mouse ile oynamak bana yeterli zevki veriyor. Son olarakdan ilk defa gamepad alacağım için soruyorum L2 r2 tuşlarına gaz fren gibi tuşları koyduğumda gaz pedalı fren pedalı gibi 0-100 hissiyatı var değil mi onu hayal ederek sipariş geçeceğim hayal kırıklığına uğramayayım tekrardan çok teşekkür ettim hocam.
Anladım hocam anladım şajdğwkeğwkepw. Evet hocam var o hissiyat 0'dan yüze çıkıyor. Tam olarak o özelliği yüzünden zaten tercih ettim ben de blitz 2 yerine. Onda yok buSanırım kablosuz olanı tercih edeceğim kardeşimle 2 kişilik oyunlar oynamak için almayı düşünüyoruz almışkende iş görsün diye FH5'te de iş görsün dedimFPS oyunlarını mouse ile oynamak bana yeterli zevki veriyor. Son olarakdan ilk defa gamepad alacağım için soruyorum L2 r2 tuşlarına gaz fren gibi tuşları koyduğumda gaz pedalı fren pedalı gibi 0-100 hissiyatı var değil mi onu hayal ederek sipariş geçeceğim hayal kırıklığına uğramayayım tekrardan çok teşekkür ettim hocam.
Pek açıklayıcı anlatamamışım ama anladığını düşünüyorum![]()
Anladım hocam anladım şajdğwkeğwkepw. Evet hocam var o hissiyat 0'dan yüze çıkıyor. Tam olarak o özelliği yüzünden zaten tercih ettim ben de Blitz 2 yerine. Onda yok bu.
He birde Amazon dışında bir link gelir mi güvenilir site iade problemi olmayanTeşekkür ettim hocam tekrardan kendine iyi bak![]()
Hocam kendi sitesine bakabilirsiniz gizalanın. Zaten tr distribütörü gamesir markasının gizala.Teşekkür ettim hocam tekrardan kendine iyi bak
He birde Amazon dışında bir link gelir mi güvenilir site iade problemi olmayan![]()
Hocam kendi sitesine bakabilirsiniz gizalanın. Zaten TR distribütörü GameSir markasının gizala.
![]()
GameSir Cyclone 2 TMR Sticks , Hall Effect Trigger 2.4g Wireless Controller Beyaz Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios - 2,749.17 TL + KDV
GameSir Cyclone 2 TMR Sticks , Hall Effect Trigger 2.4g Wireless Controller Beyaz Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios ,www.gizala.com.tr
Hocam kendi sitesine bakabilirsiniz gizalanın. Zaten TR distribütörü GameSir markasının gizala.
![]()
GameSir Cyclone 2 TMR Sticks , Hall Effect Trigger 2.4g Wireless Controller Beyaz Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios - 2,749.17 TL + KDV
GameSir Cyclone 2 TMR Sticks , Hall Effect Trigger 2.4g Wireless Controller Beyaz Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios ,www.gizala.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.