Bluetooth dongle önerisi

Bilgisizci

Hectopat
Daha fazla  
1 - Dizüstü bilgisayarımın mikronu bozuldu 3 haftaya yakın süredir telefonumla idare ediyorum ama canlı derslerinde başlamasıyla mikrofona ihtiyaç duydum.
2 - Bilgisayarım biraz eski olduğu için mikrofon ve kulaklık girişleri ayrı yani bir kulaklığın mikrofonunuda kullanamıyorum hem de kulaklık girişinde sorun var cızırdıyor ne takarsam takayım.
Bende kablosuz kulaklıklara yöneldim aklımda Rampage Fury X vardı ama oda bütçemi aştığı ve telefonumda kablosuz kullanamayacağım ve çirkin duracağı için vazgeçtim ve indirime girmişken bu ürünü almayı düşünüyorum.
Ne yazik ki bilgisayarın Bluetooth'u da yokmuş. Bir de sanırım bazı kulaklıklarda mikrofonla kulaklık aynı anda çalışmıyormuş AKG Y400'ü kullanan arkadaş varsa beni bilgilendirebilir mi yorumlara bakarsak yok gibi gözüküyor.
Şimdi eğer kulaklıkta sıkıntı yoksa alacağım her Bluetooth dongle mikrofon ve kulaklığı aynı anda kullanmama izin verir mi? Kulaklık Bluetooth 4.2 gösteriyor Bluetooth 5.0 bir dongle almamın faydası olur mu? 70 TL altı önerebileceğiniz dongle var mı eğer Bluetooth 5.0 daha az gecikme sağlayacaksa bütçeyi arttırabilirim.

Paylaştığım ilk ürün işinizi rahat görecektir, şahsen kullanıyorum ve birçok farklı aygıtlarla bağlanarak kullanıyorum:
Alternatif olarak:

İşinizi rahat görecektir, şahsen kullanıyorum ve birçok farklı aygıtlarla bağlanarak kullanıyorum:

Peki kulaklığınızın mikrofonunu kullanıyor musunuz şahsen alma sebebimin yarısı mikrofon eksikliğim.

Sony WH-CH700N ürünüyle bluetooth bağlantısıyla denemiştim ve kulaklığımın dahili mikrofon varken sorun çıkarmamıştı, AKG Y400 ürünün de sorun çıkaracağını sanmıyorum. Yine de bu ürünle ilgili Youtube'dan incelemelere bakmanızı öneririm. Sizin gibi Bluetooth dongle ile kullanıp da mikrofon testi yapan mutlaka biri vardır.

Bu tip bir ürün ile eski donanımı kullanabilirsin. Ya da tek çıkışlı yani telefon kulaklıkları için olan modelini alıp telefon kulaklığı da kullanabilirsin. Ugreen iyidir, başka yerde daha farklı fiyata bulunabilir.

Telefon kulaklıkları için olan modelini atabilir misiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı