Bluetooth dongle önerisi

SambaSamba

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS NVİDİA RTX 2060 EKRAN KARTI
TURBOX H81 ANAKART
İ7 4790 İŞLEMCİ
16GB TURBOX RAM 2X8
1TB KODAK SATA SSD
512GB TURBOX SSD
128GB TURBOX SSD
1TB TOSHIBA HDD
400W PSU
Merhaba. Yakın zamanda aşağıda linkini verdiğim Gamepad'i almak istiyorum. İyi gibi duruyor, tabii sizin de önerinizi almak isterim.

Bunu öneren de var. Aralarında fark yok gibi o yüzden beyaz olanını seçtim ben.

Peki Bluetooth dongle olarak ne önerirsiniz? Kaliteli bir şey olsun istiyorum fiyatı çok önemli değil. Gecikme hissedilecek seviyede olmasın yeterli. Eğer istediğimi alamazsam kablolu sağlam gamepad önerilerinize de açığım. Aktif olarak Logitech F310 kullanıyorum ama analogu eriyor, her seferinde parmağım simsiyah oluyor, biraz rahatsız ediyor bu durum.

Merhaba. Yakın zamanda aşağıda linkini verdiğim Gamepad'i almak istiyorum. İyi gibi duruyor, tabii sizin de önerinizi almak isterim.

Peki Bluetooth dongle olarak ne önerirsiniz? Kaliteli bir şey olsun istiyorum fiyatı çok önemli değil. Gecikme hissedilecek seviyede olmasın yeterli. Eğer istediğimi alamazsam kablolu sağlam gamepad önerilerinize de açığım. Aktif olarak Logitech F310 kullanıyorum ama analogu eriyor, her seferinde parmağım simsiyah oluyor, biraz rahatsız ediyor bu durum.

Hocam dongle fiyatı önemli değil ise neden çakma DualShock 4 alıyorsun ki. Çoğu sağlam olmuyor ve hiç kaliteli değiller.

Hocam dongle fiyatı önemli değil ise neden çakma DualShock 4 alıyorsun ki. Çoğu sağlam olmuyor ve hiç kaliteli değiller.
Orijinal bulamıyorum çünkü. Daha pahalıya olanlarda var ama yorumlarında sahte deniliyor. İkinci elede çok güvenemiyorum bu yüzden. Yoksa bende meraklı değilim çakmasını almaya. Xbox kontrolcüsü sevmiyorum zaten. Dualsense deseniz dünyanın parası o kadarda para veremem. Eğer orijinal dualshock 4 bulabilirseniz güvenilir bir yerden ve fiyatda uygun gelirse bana neden almayayım. Güvenilir derken trendyol hepsiburada falan kastetmiyorum çünkü satıcılar sahtekar olabiliyor o yüzden güvenemiyorum o konuda. Orijinal denilip yorumlarında sahte çıktığını söyleyen bir kaç ürünle karşlıaştım bu nedenle güvenemiyorum.

Orijinal bulamıyorum çünkü. Daha pahalıya olanlarda var ama yorumlarında sahte deniliyor. İkinci elede çok güvenemiyorum bu yüzden. Yoksa bende meraklı değilim çakmasını almaya. Xbox kontrolcüsü sevmiyorum zaten. DualSense deseniz dünyanın parası o kadar da para veremem. Eğer orijinal DualShock 4 bulabilirseniz güvenilir bir yerden ve fiyatta uygun gelirse bana neden almayayım. Güvenilir derken Trendyol Hepsiburada falan kastetmiyorum çünkü satıcılar sahtekar olabiliyor o yüzden güvenemiyorum o konuda. Orijinal denilip yorumlarında sahte çıktığını söyleyen birkaç ürünle karşlıaştım bu nedenle güvenemiyorum.

DualShock Shape'inde yeni böyle bir gamepad çıktı. Bir süre bekle incelemeleri falan çıksın, sonra da al bence. Fantech Revolver III Oyun Kolu

DualShock Shape'inde yeni böyle bir gamepad çıktı. Bir süre bekle incelemeleri falan çıksın, sonra da al bence. Fantech Revolver III Oyun Kolu
Tamamdır hocam yazdım bir kenara. İncelemelere göre bakacağım artık sağ olun öneriniz için

Teşekkürler hocam. Yorumlarıda diğer baktıklarıma göre daha iyi gözüküyor hem 49 bin değerlendirmesi var hemde puanı 4.7 baya yüksek bunu alırım yüksek ihtimalle. İyi günler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı