Bluetooth fare almak mantıklı mı?

Isari

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Akademisyen
Arkadaşlar merhaba,
Başlıkta belirttiğim gibi, sizce Bluetooth fare almaya gerek var mı? Alma sebebim aslında herhangi bir alıcı vs. ile uğraşmamak. Çünkü birden fazla (2-3) bilgisayar ile çalışıyorum farklı zamanlarda. Faremi alıp götüreyim istiyorum alıcı vs. sök-tak uğraşmadan. Alırsam ne gibi sorunlar beni bekliyor olacak? Hangi modeli tavsiye edersiniz?

Teşekkürler şimdiden...

Arkadaşlar merhaba,
Başlıkta belirttiğim gibi, sizce Bluetooth fare almaya gerek var mı? Alma sebebim aslında herhangi bir alıcı vs. ile uğraşmamak. Çünkü birden fazla (2-3) bilgisayar ile çalışıyorum farklı zamanlarda. Faremi alıp götüreyim istiyorum alıcı vs. sök-tak uğraşmadan. Alırsam ne gibi sorunlar beni bekliyor olacak? Hangi modeli tavsiye edersiniz?

Teşekkürler şimdiden...
İnterneti Wİ-Fİ ile kullanıyorsanız Bluetoothlu ürün önermem. Ethernetle veya 5 Ghz Wİ-Fİ kullanıyorsanız olabilir.

Oyun oynamıyorsanız mantıklı ama 2.4 GHz'i kullandığı için eğer interneti de 2.4 GHz'den kullanıyorsanız zaman zaman kopma sorunu oluşturuyor ve diğer kablosuz ekipmanlarla çakışma yapabiliyor.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Evet, 2.4 GHz olarak kullanıyorum interneti. O halde mevcut Logitech kablosuz setim ile devam edeyim.

Gunde 1 saatden fazla kullanacaksaniz olmaz. Uzaktan ekrani kontrol etmek icin kullaniyorsaniz alabilirsiniz. Diger turlu 2022 yilinda cekilecek sorun degil.

Günde 7-8 saat kullanacağım. Laptop için alacaktım ama dediklerinizden sonra vazgeçtim.

Bluetooth'un gecikmesi daha fazla oluyor. Kullandığım Razer DeathAdder X; alıcılı olarak 3.8 ms, bluettooth olarak 9.2 ms gecikmesi var. Aradığın mouse bu sitede varsa bulabilirsin ne kadar gecikmesi olduğuna.

Screenshot_1.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı