Kablosuz fare almak mantıklı mı?

Son birkaç yıldır üretilen kablosuz oyun fareleri gecikme olarak kablolular ile aynı performans gösteriyor. Linus Tech Tips'in karşılaştırma videosu vardı.

Eğer pille veya şarjla uğraşmak istemiyorsanız kabloluda kalın bence. Uzun yıllardır kablosuz fare kullanıyorum ve yeni fare alacak olursam sırf bunlarla uğraşmamak için kablolu alacağım.

Böyle bir algı hala var mı? Yıl 2022 yahu.

Bu yorum saçma olmuş, eski mouselerde bu geçerliydi. Yeni mouselerde gecikme olmuyor, konuyu açtıktan sonra araştırma yaptım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şarj, pil konusu sorun olmazsa almanız iyi olur. @Edin Dzekoo

Böyle bir şey yok.

Bu kadar alıntılama yapmışsınız ama adamın sorduğu 2 model arasında gecikme var mı yok mu? Bana bunu söyleyin. Ayrıca zaten değmez diye cevap vermişim ki hala aynı şeyi düşünüyorum sırf kablosuz kullanmak için yeni para verip aldığı mouse kenara atılmaz.
Bu da gecikme süreleri

IMG_20220707_190550.jpg

Yok hissedilmez çok az farklar var diye de atıp tutmayın, gecikme farkı var mı yok mu burada gözüküyor.

Öyle aman aman fark yokki. Alınmaz demek çok saçma.
Hocam ben Alınmaz demedim, siz konuyu okumadan mı cevap veriyorsunuz? Adamın elinde sapasağlam yeni da V2 var zaten. Kablosuza geçmeye değermi diye sormuş aynı model üzerinden. Bende değmez dedim. Aman aman ya da değil fark var mı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı