Bluetooth gamepad bağlanmıyor

kckerem10

Centipat
Daha fazla  
Bugün masaüstü bilgisayarıma Bluetooth adaptör aldım fakat gamepadı bağlayamıyorum. Bağlanıyor yazısında kalıyor ve resimdeki hatayı veriyor. Gamepad telefona bağlanıyor ya da farklı bir cihaz bağlayabiliyor. Ama gamepadı ne yaptıysam bağlayamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

2023-12-29.png

Bugün masaüstü bilgisayarıma Bluetooth adaptör aldım fakat gamepadı bağlayamıyorum. Bağlanıyor yazısında kalıyor ve resimdeki hatayı veriyor. Gamepad telefona bağlanıyor ya da farklı bir cihaz bağlayabiliyor. Ama gamepadı ne yaptıysam bağlayamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eki Görüntüle 2067854

Gamepad siz eklemeye çalışırken daha önce eşleştirdiğiniz başka bir aygıta otomatik bağlanıyor olabilir mi? Eşleştirmiş olduğunuz telefon vsde bluetooth kapalıyken deneyin PC'ye eklemeyi.

Gamepad siz eklemeye çalışırken daha önce eşleştirdiğiniz başka bir aygıta otomatik bağlanıyor olabilir mi? Eşleştirmiş olduğunuz telefon vsde Bluetooth kapalıyken deneyin PC'ye eklemeyi.
Telefonda denemiştim fakat telefondaki Bluetooth'u kapattım öyle denedim ve otomatik bağlansa bile ışığı yanardı eşleşme modunda kalıyor.

Replika bir DualSense 4 var elimde Platoon marka.

Cihazın eşleştirildiği cihazlardan eşleştirmeyi kaldırdıktan sonra dener misiniz? Gamepad mesela telefona bağlıyken telefondan eşleştirmeyi bitir deyin. Ondan sonra PC'ye eklemeye çalışın.

Bir de genelde zaten daha önce eşleştirilen cihazı ararken yavaş yavaş yanıp söner birçok BT cihaz, sıfırdan eşleştirme yaparken ise hızlı hızlı yanıp söner. Bazen bu ikisi karıştırılabiliyor, siz eşleştirmeye çalışırken hızlı hızlı yanıp sönüyor değil mi?

Cihazın eşleştirildiği cihazlardan eşleştirmeyi kaldırdıktan sonra dener misiniz? Gamepad mesela telefona bağlıyken telefondan eşleştirmeyi bitir deyin. Ondan sonra PC'ye eklemeye çalışın.

Bir de genelde eşleştirilen cihazı ararken yavaş yavaş yanıp söner birçok BT cihaz, sıfırdan eşleştirme yaparken ise hızlı hızlı yanıp söner. Bazen bu ikisi karıştırılabiliyor, siz eşleştirmeye çalışırken hızlı hızlı yanıp sönüyor değil mi?
Eşleştirmeyi kaldırdım fakat yine bağlanmadı.

Işık hızlı hızlı yanıp sönüyor kapanana kadar öyle devam ediyor.

Eşleştirmeyi kaldırdım fakat yine bağlanmadı.

Işık hızlı hızlı yanıp sönüyor kapanana kadar öyle devam ediyor.

Anladım hocam bu arada baktım bu Türk firmasıymış herhalde ya da satıcı firma.

Sitede irtibat var onlara sorun en garantisi o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı